Moja kamarátka sa správa čudne...

Príspevok v téme: Moja kamarátka sa správa čudne...
martinaa*

mám kamarátku, ktorú poznám už veľa rokov. v poslednej dobe sa ale začala správať veľmi čudne. oveľa častejšie sa ma dotýka, dlho ma obíjma, keď sa stretneme a lúčime tak mi dá pusu na pery a keď sme spolu vonku chce po mne, aby som sa s ňou držala za ruku...je to normálne správanie medzi kamarátkami? čo sa s ňou deje? rada by som sa o tom porozprávala s niekým sama a nie takto verejne ak má niekto podobnú skúsenosť. len mi nepíšte, že sa s ňou mám prestať stýkať, záleží mi na nej...

Magy

martinaa - to co opisujes ohladom tvojej kamaratky dost priamo a jednoslovne vystihla ariadna.
samozrejme je to prilis surovo podane.
podla opisu jej spravania zrejme nielen ja mam pocit, ze sa do teba zamilovala, ziarli na tvojich napadnikov, tuzi po tebe a zacina mat k tebe majetnicke postoje (tak caste u cloveka, ktoreho milujeme trochu viac, nez je zdrave).
budes si to musiet s nou vydiskutovat medzi styrmi ocami. vopred ta upozornujem, ze to prijemny rozhovor nebude, ale dojst k nemu musi a cim skor, tym lepsie.
kazdopadne jej budes musiet sice jemne a opatrne, ale dostatocne zrozumitelne dat najavo, akej sexualnej orientacie si ty a ako si ty predstavujes svoju buducnost. pouzi vsetku moznu diplomaciu a vplyv, lebo jej zrejme zburas jej sny a ocakavania. v anglictine sa tomu hovori "delivery hard message".
mam dojem, ze sa jej milenkou ani zivotnou partnerkou stat nemienis (ale mozem sa mylit), a akceptovanie tejto skutocnosti bude pre nu zrejme velmi tazka skuska. snaz sa vsak stale opakovat pozitiva, ponuknut alternativy, moznosti. mozno ta nebude moct nikdy ziskat ako partnerku, ale ostanete dobre priatelky. to uz ale zalezi len na jej sudnosti a ferovosti.
drzim palce!

[zruseny16]

z toho čo píšeš mi príde, že Ťa berie viacej ako kamarátku, podľa mňa. Myslím si, že by chcela viac. Ale možno sa mýlim. Tak najlepšie bude ak si to vyjasníte.

martinaa*

JessicaI ja práveže neviem ako to cítim...v poslednej dobe sa so mnou chce stretávať oveľa častejšie a ja mám pocit, že jej na mne aj viac záleží. keď sme boli nedávno vonku tak ma oslovil jeden pekný chalan a zdalo sa mi, že jej to dosť vadilo hoci on bol s kamarátom, ktorý bol tiež celkom pekný a chcel sa baviť s mojou kamarátkou a ona nemala záujem. bola k nemu dosť odmeraná.

je možné, že moja kamarátka sa bude tak čudne správať aj naďalej? keď som sa s ňou minule nechcela držať za ruku tak na mňa nakričala, že sa nesprávam ako kamarátka. nechcem aby si myslela, že mne na nej nezáleží...

JessicaI

Treba sa s nou porozpravat. Povedat jej co si si vsimla a ako to ty citis ... aky mas k nej vztah. Povedz jej hlavne to, ze Ti na nej zalezi, ale to co sa v poslednej dobe deje pri vasom stretnuti si chces s nou vysvetlit aby ste mohli aj nadalej fungovat ako dve najlepsie priatelky, ktore nemaju pred sebou tajnosti a maju uprimny priatelsky vztah.