zeny (aj muzi), aj vy placete pri krajani cibule?
mate nejake tipy, ako na to bez slz?
Cibula
*good... a to som este nic nepila :D
beskyd - to je v pohode, aspon sa podozvedame nove veci :)
goog luck v novej praci
anjelik, no hej, ono mozno ani tak nezalezi na tom kde to pivo konzumujes ale akym sposobom je robene... je rozdiel pivo s neutralnou nahorklou chutou s napustenou sodou a sifonovym bublanim kde mas namiesto sladu glukozovy sirup a namiesto chmelu nejaky zrideny extrakt a na druhej strane pivo z poctiveho chmelu a sladu ktore zrelo v leziacom tanku, nepasterizovane, najlepsie kvasinkove... akurat vacsim pivovarom sa oplati skor setrit na surovinach a pasterizovat kvoli predlzeniu trvanlivosti, cim sa ale zabija chut a radsej odberatelovi podhodia spolu s pivom aj nejaky ten chladiaci box, stol, stolicky, sadu poharov, pripadne ho este zaviaze ze da mu aj biliardovy stol ak sa zmluvne zaviaze nepredavat pivo konkurencnej znacky a toto si maly pivovar proste dovolit nemoze hoci kvalitativne je niekde uplne inde. preto ked ludia pocuju ze sandorf, kocour, matuska, kaltenecker a pod. tak nechapu o com je rec.. a piva ludom chutia rovnako lebo skoro vsetky masovo predavane u nas vlastnia dve velke nadnarodne spolocnosti ktore ich robia v zasade rovnakym sposobom ale vedia ich marketingovo pretlacit. a v radleri mas navyse kopec skodlivych ecok a povedal by som ze dost zavazne skodlivych...
.
a nie:) aj nova robota je v kancli ale uz nie so strankami, nebudem musiet konecne pojednavat ale iba robit so spismi, studovat a pisat rozhodka a kadejake stanoviska, takze tam ta cibula tak nevadi:) si to odskace maximalne nejaky kolega na chodbe keby som to moc prehnal:P
.
tymto sa ospravedlnujem flegme ze som zrejme trocha odbocil od temy... pohodovy vecer:)
:D ludia, vy ma este aj slopat naucite :D
inac ewelin - to je celkom zaujimavy sposob hladania partnera, to potom ja musim hned na prvom rande sa pytat, ci ma rad pecienku, kedze ju odmietam varit :D
V čom už dnes nie je kopec svinstva, že? O Sandorfe počujem prvý krát v živote. :o) Keďže ja rozhodne nie som nejaký fajnšmeker, vlastne skôr typ na zabitie, že mne tie pivá chutia tak nejak rovnako, jedno, či v originál pivovaríku, či niekde v reštike. ;o)
A to vyzerá buď na prácu za nepriestrelnou a dych nepriepustnou prepážkou alebo na doma. :oP Cez net alebo mobil. :o))
radler moc neodporucam, cital som ze je v tom dost svinstva... ked uz pivo s ovocnymi prichutami tak jednoznacne sandorf:) akurat skoda ze k spotrebitelovi sa skor dostane sajrajt od velkovyrobcu ako kvalita z maleho rodinneho pivovaru ktory sa marketingovo na zbrndy heinekenovskeho typu moc nechyti. hmm.. a robotu od noveho roka aj tak menim takze cibula bude asi aj na ranajky:))
xxy...tak pre vás, čo máte radi cibulu to asi nie je najlepšie...ale mne cibula vie jedlo, ktoré idem variť a jesť, iba pokaziť :D
Moja mam vždy vravela, že cibula je základom každého jedla a že preto si mám nájsť chlapa, ktorý nemusí cibulu, inak ma zabije :D Ja som ju poslúchla, môj drahý cibulu z duše nenávidí ako aj ja :D
Práve to *horké* je to, prečo pivo chutí. :o)) A kompromisom je napr. Radler, ten horký nie je a zároveň zostáva pivom. :o)
Som nevedela Beskyd, v tom prípade žiadny problém a v práci patričný odstup, najlepšie vykrikovať spoza rohu.:o)))
tak chlapi maju ine chute, pre vas to horke nie je
hmm.... "trpke" pivo?:) nejake z nezrelych egresov ci z ribezli?:P