Bude kocúrik papať?

Príspevok v téme: Bude kocúrik papať?
Anjelik 1805

Dobrý deň,

len včera sme si priniesli od jednej panej 4mesačného kocúrika do nášho bytíku.
Pani vravela, že kocúrik je nájdený a je stále veľmi hladný, čiže poje toho až až.
No keď sme ho priniesli k nám, tak vôbec nepapal, ani mäsko ktoré má rád a tak isto ani trocha šľahačky, ktorú že vraj zbožňuje.
Neviem, či dnes bude jesť alebo nie, no viete mi poradiť čo s tým?
Bojím sa, aby sa mu nič nestalo.
Včera večer len cikal raz, ale kakať nekakal...
Keď sme ho hladkali priadol, ale keď má bujarú náladu uteká pred nami a nenechá sa pohladkať.
Viem, ešte si zvyká, ani na rukách nevydrží dlho...
Neviem, možno je to novým prostredím, že sa tak správa, ale ak viete a máte s tým skúsenosti, tak prosím poraďte.

Ďakujem Vám veľmi pekne.

Anjelik.

pritt

ahoj,my budeme mat tiez kocurika.az o tyzden ked bude mat 7 tyzdnov si ho zoberieme domov.tiez sa bojim co a jak.na zaciatku sa im treba vela venovat aby si zvykli.vela stastia...daj vediet ako sa mu dari

Cariboo

Neboj sa, kocurik bude za par dni ok a sam si bude pytat jest.
Nechajte mu na pokojnom mieste v miske vodu a trochu granul, nazere sa ked nebude v strese. Ale mlieko mu nedavaj, to im nerobi dobre.

Anjelik 1805

Odčervený je, aj očkovaný, aj okúpaný, takže z tejto strany by to malo byt ok...k veterinárovy s nim pojdeme 8 novembra, aby sme sa opýtali na dalsie ockovanie plus kedy by sme ho mohli dat vykastrovat...takze neviem teda...ak su tieto veci v poriadku, tak je jedine vystraseny...dakujem za radu.

amanda23

je vystraseny, za 3 dni bude v poriadku a zvykne si na novy domov, skus teple mliecko a nadrobit potom aj rozok do neho,sunku, macaciu konzervu, nech sa posilni, ja by som ho aj tak vzala veterinarovi, mozno nie je odcerveny, moze mat hlisty, parazity a to sposobuje problemy aj s travenim a nechutenstvom a moze sa to preniest aj na vas...