Kamarátka na chudnutie

kilecko

Ahojte ,90 dnovku trocha flakam ,stravujem sa teraz v praci a po tej oslave no od buduceho tyzdna idem zase naostro,ale nevadi ved aj po 90 dnovke budem jest normalne ,musim zas rano preventivne na vahu.Z prace pridem unavena a na cvicenie ani teraz nepomyslim ,presne ako Helus.
Maoam na rotane som teraz ani necvicila ,myslim si ze cvicim dobre ,mam taku zostavu od Edity Sipeky ,ale boli ma cele telo ona sice hovorila ,ze to treba cvicit 2 krat do tyzdna a ja som to kazdy den ,bolo by mi dobre asi len na steperi .Ved uvidim ako sa budem citit na druhy tyzden .Inac co by si povedala na moju dceru 180cm vysoka a vazi 60 az 62kg a vyzera dobre ziadna vychudnuta.
doschudnutia

Maoam

Mimma, vsak ja len tak, ci nemas nejaky iny zdrav. problem, o ktorom nevies, hyperaktivnu stitnu zlazu, alebo malabsorpciu v tenkom creve a pod., moznosti je viac...aj tak je to na tvoju vysku (podla mna) velmi malo, ale tak je to tvoje telo.

Tak nech sa ti dari.

mimma

Maoam co sa tyka mojej vahy tak tomu nechapem. Jem furt a vsetko. Vcera:
R: 2 banany
D: 2jablka
O: cela pizza, smotanovy pohar
Ol: haribo cukriky
V: krupicova kasa
Dnes som sa vazila a uz mam povodnu vahu cize je to OK :-)

Maoam

caute baby,

Kilecko - gratulujem k uspesne zhodenym kilogramom, super, len tak dalej a nechaj tomu cas, ak nemozes cvicit, aspon choda, kazdy bozi den, to vela robi najmä s nohami, zadkom a aj bruchom, aj ked sa to nezda

inak sa nedivim, ze mas problemy s chrbticou kvoli tej debilnej rotani + ak si robila brusaky nespravne (mozno), ale ta rotana je zabijak na chrbticu zvlast u ludi, ktori maju napr. nieco s platnickami, plati absolutny zakaz ju pouzivat

mozes vyskusat este plavanie, je vyborne aj pre ludi chorych na chrbticu a proti celulitide a vyborne sa pri tom formuje svalstvo a odburava tuk, mozno by to aj sadlo ako typ pohybu

Helus: myslim, ze ked si tvoje telo uz tak dlhodobo drzi tu istu vahu, tak si proste dosiahlo ciel, hranicu, ono telo sa jedneho dna (ked sa na to ide spravne) aj tak samo zapendluje, ak niekto schudne nasilne a potom zmierni, tak telo si dozenie, co potrebuje, takze aj ked to nie je tvoj pripad, mozes byt spokojna, vezmi si ostatnych v tvojej rodine, vsak na ten genofond si vlastne cosi ako rodinny zazrak s touto postavou :DD

Mimma: prepac, neber to ako utok, ale neviem kolko to teraz na tvoju vysoku vysku je, ale je to uz alarmujuca podvaha, nechces ist k lekarovi?

Helus

ahojte kocky,ja som tuto stranku strasne zanedbavala,ale musim to napravit.Ja som s vahou stale rovnako,zdrava strava stale,a nic dole,moje telo sa zaseklo,nechapem ale je to tak.len to moje cvicenie,nestiham,od rana do vecera som v pohybe,a vecer uz padam unavou.Prajem vam pekny dnicek tu svieti slniecko,ale capicu som zniesla.

kilecko

Vidis Mimma ,ked sa clovek nepokusa o chudnutie nakoniec to ide aj samo dole i ked ty si chuducka.

Ja to lajdam po tej oslave ,ale tiez som bola rano prekvapena ,ze nic som nepribrala po tom prejedani sa .Ale budem musiet pokracovat dalej .jar je uz tu zima ani nebola ,ani nepride a tak zachvilu odhodime kabaty a az potom sa zacnu mnohe zeny spamatavat ,ze ako vypadaju ,lebo pod kabatmy je to este ok .

Ja mam dojem ,ze zhodit 4kg je pre mna nemozne ,nechcem to zhodit drasticky jedlom a cvicit som prestala ,lebo ma ukrutne zacala boliet chrbtica ,ale zakonite musim sprisnit objem kalorii co zjem o tom to je prijat menej kalorii a viac vydat ,ale zovsetkeho je najdolezitejsie byt na seba DOSLEDNA,ak zlyham nepohnem sa dalej.

Dievcata a kde ste vsetky zachvilu si tu budem pisat sama zo sebou ,este ,ze Mimma sem pride a Helus s tou som v kontakte ,ale napiste ako sa vam chudne ake mate vysledky a tak .

DOSCHUDNUTIA

mimma

Zaludok uz je ok, tak od utorka jem uz normalne. No zistila som, ze dalsie kilo a pol je dole comu nechapem lebo posledne 2tyzdne sa ani nehybem kvoli skole nemam cas, tak sa snazim jest viac
R: 2kiwi, banan poliate medom
D: mandarinka
O: slepacia polievka, cestoviny s kur.masom na kari, 1muffin
Ol: jogurt s vlockami a medom
V: krajec chleba so sunkou fetou cherry

kilecko

Ahojte,
ako sa vam dari dievcata v chudnuti ,ja som mala vcera vitaminovy den tak fajn rano banan pobede polievka sampinonova a vecer zeleninovy salat.
Dnes mam skrobovy den a oslavu jaaaj ,ale zvladnem.Na rano som mala chlebik so syrom,obed polievka a jelitko a calamada a na veceru syrova rolada a vinko a zajtra skrobovy den no to sa uvidi asi zemiaky s cibulkou ,jaj a dnes aj kolacik no ,ale ved idem dalej v chudnuti a nekoncim so zdravou stravou po 90 dnoch ,ale potiahnem to cely rok tak co jeden kolac ziaden kolac .
DOSCHUDNUTIA

Bealen

Ahojte,
Uz som tu nejaky ten tyzdne nebola, nejak mi to nevychadza, o par dni odchadzam na moje krasne slovensko tak sa uz neviem dockat :), pomaly ani nemam cas sa poriadne najest no hlavne sa aspon snazim jest zdravo, majte sa zatial pekne babenky a doschudnutia :)