Kamarátka na chudnutie

JessicaI

ahoj 000

ked Ti to vyhovuje... mne by to bolo velmi malo. Bola by som z takeho stravovania chora. Ja musim jest viac aby som sa dobre citila.

bisobela

Ahojte, ide vlastne o neera kuru, kde desat dni pijete len tento napoj, ale to by sm ja urcite nevydrzala. Zmierate si Neera sirup, kajanske korenie, citonovu stavu a vodu a toto pijete 10 dni. Len da sa to drzat aj tak, ze len za tyzden jeden den, alebo tym nahradite jedno jedlo pocas dna, naj. veceru. Len Neera sirup stoji 56 eur a je to podstate javorovy sirup, ktory stoji 7 eur. Vraj sa to da aj pocas tych 10 dni vydrzat, pretoze javorovy sirpu je velmi slaky, neviem este som to neskusala. Zajtra vyskusam a napisem. Ja to mam naplane, ze by som tym nahradila veceru a uvidim. Ked vecer je ten hlad najhorsi :(

JessicaI

ahoj 000
zda sa mi to alebo naozaj jes tak malo... mala by si pridat a jest 5x denne. To so si napisla je velmi malo podla mna.

ahoj 000

ahojte, dnes som mala na ran. jogurt s ovsenymi vlockami, na obed halusky s vajcom a na veceru zel. salatik bude,
zachvilu idem na dvojhodinovu prechadzku, vha sa mi nezvysila po tych troch dnoch co som doma este vydrzat dnes a zajtra a potom idem do prace budem menej mysliet na jedlo.
na hroboch som bola len na hrobe mojho svokra a to bolo min. tyzden takze teraz som vlastne 5 dni doma. 15 teho sa ideme stahovat takze budem tam v blizkosti hladat nejake fitko a zaplatim si tam nejaku mesacnu permanentku.

JessicaI

Nepocula som nic o tom sirupe,ale ja by som si uz nic nekupovala. Kupila som si doteraz dost a boli to len vyhodene peniaze.

bisobela

Ahojte, juuj tusim sa nam dari, ale hlavy hore nic sa nedeje, aj ja som dala dnes sisky, ved kto by odolal takym dobre posypanym cukrom??:) aj ja mam uz dost tych diet, vyskusala som asi vsetky, tych jedal som uz prejedena...
ale kupila som dnes javorovy sirup, ze skusim Neera kuru, ale len taku striedmu, neviem ci by som to vydrzala 10 dni nic nejest, len pit tento napoj :( tak to spravim, ze dam ranajky, obed samoska vsetko zdrave (chcela by som) a vecer ked pride hlad si dam tento vraj zazracny napoj. a cviciiiit...len dnes som bola cely den v praci, zajtra zase, takze dnes uz nic, lebo by som zajtra nevladala, ale zajtra urcite :)

JessicaI

Dievcata len si nic nevycitajte... vsetko cim trochu zhresite vase telo potrebuje a ked to potrebuje tak to aj bude dobre spalovat. Netreba to prehanat ale raz za cas si treba dopriat ked je nejaka prilezitost alebo velka chut. Hlavne sa treba vyvarovat jedeniu sladkeho a masneho ci vyprazaneho vecer. Cim viac si to budete vycitat tym viac budete v strese a potom sa tazko chudne...teda aspon mne. Snazim sa byt stale vpohode. Bez stresu z jedla. Snazim sa jedlo si vyberat... pokial mozno a nerobi mi to ziaden vacsi problem vyberam si zdrave jedla, chude maso, ryby, dusene jedla alebo varene jedla. Avsak ked mam velku chut napriklad na rezen s ryzou alebo aj hranolkami tak si taku normalnu nie moc velku porciu dam. Myslim si pritom, ze to telu nebude vadit ani skodit a vsetko spali. Ked mi aj niekedy vaha ide o par dkg hore nic si z toho nerobim a ono sa to samo zacne pohybovat dole. Som spokojna s tym, ze sa nemusim az tak obmedzovat a mozem si dopriat aj to co mam rada.
Zabudla som vam tu napisat, ze mam 44rokov a s dietami dlhorocne skusenosti.