pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahoj 001
pripada mi to, ze som tu zostala jedina. Som rada, ze si sa ozvala. Kolko sa Ti uz podarilo schudnut?
Ja mam z povodnej vahy 106kg teraz 91,6kg. Ide to pomalicky dole.
Ahojte,
ja som tu dlho nebola, pocitac mi hlasil, ze stranka je nebezpecna tak som rychlo zutekala. Ja mam 85 kg a pritom sa stravu.jem teda aspon sa snazim zdravo a normalne. Odvtedy som nemala nic sladke teda aspon som nemala chut,momnetalne som na pnke takze som doma a budem asi do piatka.
Ako ste na tom? Jessical si este tu?
Dievcata kde ste??? Schudli ste uz tak, ze sem nechodite?
Som v tom chudnuti sama?
Ahojte,
ako sa Vam dari?
Moja vaha je 93kg. V praci som si nahlasila na buduci rok zmenu cisla pracovneho tricka o jedno cislo :-)
ZUZANA76
vitaj.
Ja mam dnes asi o 1,5kg viac, ale viem z coho a nic si z toho nerobim. Som pred menzesom a vikend som mala dost mlsny. Mali sme zase kolaciky a neodolala som. Nechcem si na silu odopierat to co mam rada ... ved som nikoho nezabila, tak hadam sem tam mozem nieco sladke zjest. Odvazim sa asi az piatok. Potom Vam dam vediet ako pokracujem.
Ahojte, tak ja som mala na nedelu naplánované váženie, ale keďže som dostala menzes tak som to odložila lebo by som bola len zbytočne sklamaná, lebo ja mám v tedy vždy o dve kg viac, tak ešte počkám, ale do štvrtku a potom to skúsim, len aby som nebola sklamaná :) dufam, že nie a že sa Vám darí a spolu to dotiahneme ďalkoooo :))
Ahojte, aj ja sa k Vám pridám. Ráno som sa odvážila odvážiť a ... strach a hrúza... 89,5 kg.
A to som cca pred 3 rokmi mala 70 kg.
Chcem ísť naspäť na svoju váhu a tak sa k Vám pridávam.
Ahojte dievcata,
tak ako sa vam dari... ?
Ja pocitujem od vcera taky nepokoj v sebe ... som nervozna z toho, ze sa musim kontrolovat a obmedzovat.
Myslela som si, ze som to uz prekonala a naucila som sa s tym zit a vcera vecer som zistila, ze niesom taka silna ako si myslim a mam co robit aby som sa zmenila a nevadilo mi stravovat sa primerane a zdravo.
Jessical
no super, klobuk dole, pekne ti to ide a prajem aby to tak slo stale...zajtra vo velkom nabehnem do Tesca na caj :) asi nas tam bude viac, ze baby, ked tak pomaha :))
ja som teraz prisla zo skoly, som po nocnej total odpalena, ale oddychnem hodinku a idem vysteppovat sisky, co som narychlo zjedla, ked som prisla domov :(
Dievcata este nieco som zabudla napisat. Kupila som si v Tescu Popradsky caj s nayvom Stihla a fit. Zda sa,ze pomaha. V pondelok som mala 95kg a dnes v piatok 93.6kg. Chut ma velmi dobru.