Kamarátka na chudnutie

waleri

Ahojte dievcata,

ja zostavam verna 90-dnovej diete,uz vela krat sa pisalo,ze to ani nie je dieta,ale princip stravovania,ktory mne vyhovuje,pripravim si jedla na ake mam chut,nevyhovuje mi predpisany jedalnicek a neda sa kupovat kazda kniha o chudnuti so sebelepsimi receptami,ked sa vysledky nedostavuju.

vcera som mala ako obed tvrde syry a vecer file s brokolicovou krustou,v obchode dostat ako polotovar,chutne a rychle .

- dnes pecene zemiaky s rascou, cesnakom a zeleninovy salat.

Pitny rezim caj,caj,caj a voda prevarena,niekedy mi voda priamo z vodovodu zatazi zaludok,tak obcas to riesim tou prevarenou a je to lepsie.

Helus,uz si sa oboznamila s novou knihou?
Jessical,prajem skore uzdravenie...a navrat do pohody.
Metracek,prijemne cvicenie...mas moj obdiv,mna by do posilky nikto nedostal a airobic - ja tie pohyby neviem s koordinovat,tak vela sil.
Mam rada chodzu a bicyklovanie,pri tom si prevetram hlavu a tesim sa na slniecko a teplejsie a dlhsie dni.

Badate na sebe ucinky noveho stravovania???

Tak Vas moc zdravim a nech sa nam len dari.

pa

metracek

ahoste spolubojovnicky tak som zvladla v sobotu aj v nedelu tie brusaky takze domaca uloha splnena ja ked aj porusujem tak len v tom ze uz tie dni nedavam za sebou ako bielk.,skrob.,uh.,a vitam.ale jem striedmo dnes mam jelitko a dusenu kapustu rano grah.rostek s 2KOLIESKAMI SUNKY A PAPRIKU A RAJCINY VECER budem mat uz len mineolu a mrkvu to staci a dari sa mi aj pit rano na lacno 3dcl vody a potom pokracujem v priebehu dna idem si vzdy dat 2 dcl vody dnes isto vypijem aj 2 litre na vecer si este zacvicim mozem aj 2krat cez den ved aj tak nemam co robit pri telke sa to da a este si dam prechadzku rano mi to nedalo a som sa odvazila ked uz porusujem ale dala som dole dalsie pol kg takze super ja sa normalne tesim ze ked zhodim zimnu bundu to bude uzasny pocit a ked to zbadaju ostatny co maju problem z vahou mozno ich to inspiruje takze dievcata treba len v y d r z a t ten vysledok stoji za to

Helus

Ahoj metracek,ja pijem akurat caj pu-er a ta 90 dnovka je naozaj na nastartovanie na delennu stravu,aj odbornici je odporucaju.Poznam jednu pani ma okolo 55 rokov,aj ona s dcerou ju mali,ale vzdy sa snazila kupovat si na jedlo,take,aby jej to vyhovovalo aj po skonceni 90 dnovky.Aj po skonceni diety mavala ranajky doobeda ovocie,a popritom uz nechudla.Aj mna do laka sa do nej pustit,aspon by som sa drzala jedalnicka.

metracek

snowflake ja som schudla z 90 dnovej diety za 2 tyzdne 5 kg a bez trapenia a cvicenia a stale si ich drzim aj ked uz trosku porusujem

Snowflake

SKUSTE SA STRAVOVAT PODLA MAČINGOVEJ, ZA 28 DNI SOM SCHUDLA 4 KILA LEN TYM, ZE SOM PILA A JEDLA PODLA JEJ ROZPISU !!!

Helus

Ahojte baby ja som uz doma z lesa bolo fajn slapat,ale bola zima.
jessical prajem ti skore uzdravenie,ja som mala pred 2 tyzdnami chripku spolu so zapalom priedusiek a priedusnice este sa doliecujem.vecer si dam cvicenie na fit lopte.Majte sa pekne.

metracek

ahojte spolubojovnicky,ja na buduci tyzden idem cvicit 2 krat do tyzdna si dam airobic a 3 krat si dam posilovnu musim k tej strave zacat aj cvicit lebo to inac nebude mat zmysel kto sa prida kazdy den 50 brusakov nie je to moc kto nevladze rozdelit na cely den idem si to pisat do kalendara lebo inac sa nedonutim cvicit to mam na seba taky psychologicky tah a ked necvicim tak si dam cierny bod ako v skole od tej macingovej ze ma az 2 knihy som nevedela ale pozriem si ju budem ju mat nastudujem si to a od 18 zacnem uvidim potrebujem zhodit este 6 kg a budem stastna od minuleho roka som dala uz 8 kg dobre ze som sa spamatala lebo cim clovek viac vaha tak tym je tych kil viac a potom je to tazsie ale da sa to vzdy zvladnut len musi mat clovek velmi velmi pevnu volu a fakt ziadne ustupky takze mile spolubojovnicky my to zvladneme spolocne

JessicaI

Ahojte dievcata,
tak ja dnes vacsinou v posteli. Dostala som chripku a citim sa pod psa. Vsetko ma boli... som zvedava kedy mi to prejde. Aj ja by som rada chodila na prechadzky do prirody.

Majte sa pekne...