Kamarátka na chudnutie

metracek

ahojte dievcata tak ja si na zajtra varim kyslu kapustovu polievku so zemiakmi podla tej knizky a napozajtra si dam tiez tu kapustovu polievku ale bez zemiakov to budem mat ako zeleninu a spravim si k tomu indicke placky to bude uhlohydratovy den jak vysity a dobre som objavila v lidli keksiky volaju sa zuzanky z ovsenych vlociek dam si vecer ku kavicke ale az v piatok namiesto sladkeho,AJULKA drzim palce nech rucicka klesa tiez som zvedava ako si sa posunula ,JA sledujem akcie kde ake ovocie tak zajtra nabehnem do kauflandu na pomarance,jablka tie golden mam rada a mam este kiwi to zatial staci tak doschudnutia dievcata

Helus

Ahojte spolubojovnicky,vidim,ze vsetky ideme vpred .Ja prave pijem kavicku,a zeleny cajik.bola som si doplnit ovocie+ zeleninku do chladnicky,vramci prechadzky.Inac mam chut na nieco sladkeho,ale musim vydrzat,idem si umyt zuby,aj to velmi pomaha.Doschudnutia.Zajtra si budem robit na obed opekane zemiaky+ salatik ladovy k tomu.Mam chut na zemiaky.A chute mam som tesne pred mojimi dnami,zajtra by som uz mala dostat,brucho uz reaguje.

waleri

Ajulka,drzim palce..

Ja vazenie po druhom vodnom dni...

Budes ma motivovat svojim vysledkom?
Tak prijemny skok na vahu..:)

pa

Ajulka

Ahojte bambulky,
ja som práve po obede: zapečený karfiol so syrom a čaká ma ešte kurací vývar. Pečivo už nezvládam, som plná. Nakukla som do kalendára. O tri dni mám polovicu diéty za sebou. Skúsim sa odvážiť...

waleri

Ahojte dievcata,

tak zasoba vitaminov pripravena,
jablka,hrozno no vela stavy nema,ale troska zmenit chut,kiwi,pomaranc,banan,rukola,redkvicka,cibulka,paprika na salat a detska výziva na krizu a aby sa jej predoslo ustna voda - Ajulik rada od Teba.
Dievcata myslim na Vas a drzme sa.!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa

Helus

Ahojte spolubojovnicky.
Metracek nabuduce bielkoviny si spravim spenat+ vajicko,super tip dakujem.prave pijem kavicku,a cajicek ranny ritual.pekny den vam prajem dievcata.Doschudnutia.

metracek

HELUS ten grahamovy roztek mozes a ked nemas rada maso tak si sprav taky mliecny den syry,tvaroh ja som raz mala na obed camembert obaleny v celozrnej muke a vysmazeny na oli.oleji slnecn.clebik a 3 dcl vyvaru a na veceru cottage chese na rano samozrejme ovocie alebo si sprav spenat s vajickami na tvrdo a na krajaci nakrajane je toho vela a chutne ovsem ak lubis spenatna obed som si davala 2 vajicka a na veceru 1 to bolo tiez dobre tak mas na vyber tak doschudnutia

Helus

mETRACEK DAKUJEM ZA UPZORNENIE,ALE NIEKTO NA NEJAKOM FORE PISAL,ZE TO TAK MOZE BYT,ALE JA MASO MOC NEMUSIM,TAK SI DAM AJ NA OBED,AJ VECERU RADSEJ COTTAGE.A KUPIM SI ZAJTRA DO MRAZNICKY CHLEBIK,MAM DOMA ESTE RAZNY ZAMRAZENY,POSLEDNY PLATOK,TAK TEN SI DAM NAMIESTO GRAHAMOVEHO ROHLIKA.INAC VECER MA PRFEPADOL HLAD,TAK SOM SI ZALIALA 1/2 KOCKY A VYPILA SOM TO,HNED MI JE LEPSIE.DOSCHUDNUTIA DIEVCENCE.

metracek

HELUS v bielkovinovom dni nesmies kombinovat maso s mliecnymi vyrobkami,maso s vajciami,vajcia s mliecnymi vyrobkami a na obed by mal byt povinne krajec celozrnneho chleba a 3dcl cistej polievky moze byt aj z kocky to len tak na okraj z knizky ale daj si co ti chuti aj prehresky mozu byt hlavne ze to je dietne uz len to ze sa neprejedame teda aspon ja je uspech WALERI ty si bola z tou cokoladou super zasmiala som sa dievcata s mensimi prehreskami ale doschudnutia tak dobru noc

Helus

aHOJTE SPOLUBOJOVNICKY,ALE PEKNE STE SA PRIZNALI,AJ JA SOM MALA CHUT NA NIECO JEDLE,ALE MNAKRAJALA SOM SI KARELAB,A MUSELA SOM BYT SPOKOJNA.AJ SOM SI ZACVICILA,A TERAZ PIJEM VODICKU.ZAJTRA BIELKOVINY,ALE NA RANAJKY MAM CHUT NA BANAN+MANDARINKU.OBED KURACIE MASO OPECENE+ZELENINOVY SALAT S NALEVOM OCOT BALZAMICO+OLIVOVY OLEJ+ KORENIE+SOL,TEN MILUJEM+ GRAHAMOVY ROHLIK.A VECERA BUDE ISTO COTTAGE+ZELENINOVY SALATIK.DOSCHUDNUTIA DIEVCENCE.