pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
metráček, skús: mimibazár.cz, recepty, diety, bramborový salát bez brambor... je z cukety, zeler, steril.mrkva, steril.hrášok, uhorka, cibuľa, biely jogurt, soľ
Ahojte bojovníčky,
počasie je k nám milosrdné, máme čas sa pripraviť na zhadzovanie kabátov. Potom sa môžme pretŕčať v plnej štíhlej kráse... :-)
Dnes som mala znova super obedík a pritom rýchly. Ohriala som si konzervované fazule s kukuricou v chilli omáčke k tomu varené zemiačky a ľadový šalát. Na večeru polovičná porcia, už sa teším.
poradte prosim ja to na mimibazar.cz nemozem najst ten bramborovy salat bez brambor ale nasla som tam super inspiraciu dakujem
ahojte dievcata veru sa drzime super aj zima sa nam vratila mame cas este schudnut do plaviek :)vzdy si citam co papate i ked waleri je o jeden den za nami ked mi mame skrobovy ona ma bielkovinovy pozrem tiez tu stranku JA som dnes mala rano pomaranc v praci tu kapustovu polievku a doma zas este si dam cerealne pecivo a zeleninku a mam dost a zajtra si k tej kapustovej polievke ktoru budem mat bez zemiakov tak si vecer spravim indicke placky a dam si na ne pomazanku paprikovu a vecer puding mnaaaam fajnova dieta tak doschudnutia dievcata
Waleri idem kuknut na ten salat na bazar,ja zvyknem na nasom slovenskom pozerat receptiky.Dsoschudnutia musketierky.
Bramborový salát bez brambor
tak vyskusam...
mimibazar.cz
Vdaka Vam,ze ste,vydrzala som vcerajsi den...spravne znovunastartovanie....
Moc zdravim a nech sa nam len dari,
dnes mam rukolovo,paradajkovo,cibulkovy salat s cottage cheese
uz sa tesim,takaaaa som hladna
Pa
Dobre ranecko spolubojovnicky.Jejda.ale sa nam ochladilo.ja si davam kavicku+ cajicky.Idem ocistit zemiaky na obed,a potom hajde za povinostami.Drzim nam palceky a doschudnutia.
malalentilka v knizke pisu ze na veceru v bielkovinovom dni 1 vajce na veceru to si sprav radsej volske oko z 1 vajca a k tomu rajciny
Cauko chcem sa opytat či je vhodne si dat na večeru pri chudnuti praženicu z 3vajec(na olivovom o.) a k tomu chery paradajky?:)diky
Ahojte dievcata,vidim,ze sa nam dari.Inac ja som si este ani raz nedala cokoladu,vzdy som zabudla.na veceru som si dala este karelab,a tak mi dobre padol.Doschudnutia.