Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

miki25

osobne by som dlhšie ako 30 minút na začiatku na ňom necvičil a v neskoršom štádiu tak max.tých 50 minút. proste cvičil by som tak ako to robím teraz prirodzeným spôsobom. momentálne behám vonku pravidelne 30 minút intervalový beh(rýchly) 1 min., chôdza 1,5 minúty.

lu

poradte mi prosim, kupila som si beziaci pas, kolko casu mam na nom travit?? samozrejme, aby som schudla...nerobim ziadne silove cviky, len ten pas /chodza, beh/...a este mam fit loptu...dakujem....

miki25

osobne zásadne nie som priaznivcom váha. dôležité je si merať krivky (pás, boky,zadok, stehná atď.) postrehneš markantné úbytky niekoľko cm na nich tak sa prejaví aj na váhe zvyčajne do 2 týždňoch, preto si váhu nevšímam. cvič tak, aby si to spevnila, čo najlepšie a dosiahla dobré výsledky. teda pokiaľ máš už správnu stravu, ktorá ti vyhovuje tak neskôr cvičenie je základom k úspechom. nie je práve to, čo chceš, aby si vyzerala pekne v zrkadle? :D váhu ako číslo nikto nepozná, ale postavu pozrie sa a vidí sa hneď koľko bije:)

miki25

tak ono to je lu rôzne. koľko ľudí toľko chutí, priaznivcov i odporcov. v zásade však rob tak ako vyhovuje tebe. zdá sa ti, že priberáš z toho? tak to nejedz, chudneš alebo udržuješ tak si môžeš to dať. osobne vzhľadom k môjmu štýlu ich jem možno 4x týždeň a prináša mi to výsledky aspoň na teraz. pokiaľ budú menej uspokojivé výsledky tak budem musieť zmeniť opäť niečo alebo cvičenie nič viac nič menej.logicky čím menej kíl tak tým viac si môžeš dovoliť experimentovať a pridávať aj nové vecí...

7domino

Zdravím, som poradca v oblasti starostlivosti o telo, stravy, chudnutia, naberania a športovej výživy zo Žiliny. Ak máte problém schudnúť, nabrať alebo akýkoľvek iný problém, môžeme spraviť komplexnú analýzu Vášho tela. Cena za hodinovú analýzu + konzultáciu je 8 EUR. Viac info:
dominikhulin@gmail.com
0902188692

kilecko

Ahojte,

Maoam,mylis sa nie som typ co mala diety X krat.Ja som prave ,ze nikdy nedietovala a jedla vsetko to az s pribudajucimi rokmi sa to na mna zacalo nabalovat .Mala som uz vyse 83kg ked som si povedala dost moja hranica bola nie viac ako 80 kg potom som zacala cvicit a upravila si stravu ,ale nie moc a az potom som sa dala na tu 90 dnovu dietu tu som prerusila v polke vyskusala na 2 tyzdne macingovu a hned som sa vratila k 90 dnovej ked som ju skoncila tak presne ako piasali v knizke som dala pri normalnej strave mucnej dole este 3kg mala som vtedy 67kg len som si potom v priebehu roka nieco nabrala ,ale sa necudujem dopriala som si vsetko a bez miery a znova som si dala tento rok 90 dnovku ,len som ju nevydrzala vtedy prvykrat som tu dietu na tomto fore drzala s kamoskami a dennodenne sme sa podporovali a vysledok bol uzasny.Teraz chcem skor cvicit preto to fitko a zregulovat stravu ,ale do extremu nepojdem ked sa budem drzat do tych 72kg tak mi bude fajn ,len brusko potrebujem spevnit a to bez cvicenia nepojde a samozrejme prestala som vyjedat slane orieky,tycinky pit sladke vody zredukovala pecivo a maskrtit takze iste obmedzenia u mna nastali .Inac image som si zmenila vymenila som cely satnik zmenila farbu vlasov takze po tejto stranke sa citim uzasne .

dana85

ahojte, takze ja to trochu flakam ale vaha nastastie stoji. dnes moj jedalnicek:
rano kava, nizkotucny jogurt, 1x muffin,
obed kuracie maso na zelenine a miska cerstvej zeleniny

Helus

ahojte kocky vidim ze sa vam dari,ja teraz flakam jedlo,od utorka som aj dost hresila.Mala som rebierka+ grilovane zemiaky.Ale to bolo vynimocne,,ved v svadobny den si dam,na co mam chut,aj ostatni hostia mali take jedlo.Tatarak s hriankami.A dnes sme boli na zahradke okopavat,a moj muz ugriloval spekacky,a ja som si k tomu dala 1 platok chlebika bezlepkoveho.ale doobedie ostava ovocie.ale zajtra uz idem podla standardu.Doschudnutia kocky.