Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

Maoam

Lepok, 7kg je uz dost, za aku dobu si to dala dole? Telo potom zvykne nejaky cas stagnovat, niekedy aj tri mesiace a potom to dalej ide dolu, to je normalne. Treba len vytrvat, vela zien v tomto obdobi stagnacie vsetko vzda, lebo si myslia, ze uz nic nepojde dolu a zacnu znovu jest ako predtym z frustracie stracaju motivaciu.
Mozes skusit zaradit obcas cisto ovocny alebo cisto zeleninovy den, vela vody, aerobny pohyb atd.
Najdolezitejsie su beztak zmeny na postave a ubytok v cm, vaha je len orientacna, takze ak to robis - zapisuj si cisla mier a sleduj pohyb v nich.
Navyse, ak sportujes a naberas svalovu hmotu a ubuta ti tuk, tak opticky vyzeras inak a vaha sa az tak hnut nemusi, svalstvo je niekolkokrat tazsie ako tuk.
Ale vyzera to uplne inak opticky, mensi objem (svalstvo) + spevnena postava.
Treba vydrzat...dlhy dych.

Maoam

Kilecko, cau, vidim ze uz menis pomaly ale isto stravovanie,super :-).
Na svoju vysku to nemusi vyzerat zle, neviem aky mas vek a aky typ postavy, ale uprimne - byt tebou, tak dam par kg dole, aspon tych 5, urobilo by to velku zmenu, je to cele konfekcne cislo a bola by si ovela spokojnejsia, teda tak, ako si to mala cca. vlani v lete.

Skus to dat, aj ked pomalsie, ale neuspokoj sa s tym, co teraz mas, lebo az tak malo to nie je.

Ono metabolizmus sa po 30tke beztak spomaluje pomaly ale isto, da sa proti tomu nieco robit, ale clovek fakt musi ostat vo svungu a nemoze si moc dovolit nechat to tak...lebo vo vyssom veku beztak naberies, za to mozu hormonalne zmeny a zmena struktur tkaniv a ine zmeny v tele, cize postava vyzera inak po 40tke, inak po 50tke atd.

Chvalim ale tvoju velku snahu ohladne stravy, lebo to bol u teba dlhodoby problem a fakt si zabojovala.

miki25

ahoj kilecko. ono hlavne vraj enciany nie sú vhodné ku chudnutiu. vzhľadom k tomu, že sú pomerne mastné vraj, ale na druhej strane mi to pekne prečistí črevá, čo tiež nie je zlé. tá jedina vec sa mi nepáčila dnes. ja som názoru, že sa má jesť všetko, ale s mierou a neublíži to. horšie je keď sa chyby opakujú...z toho sa až priberá...

no a k tým vajciam neviem no, či je to správne, ale asi áno tak bielkoviny po cvičení patria. teda podľa mňa vajcia určite áno zvyčajne jem až tak polhodiny po cvičení. keby som cvičil ráno tak by som si ich možno dal, ale ja cvičím poobede až večer.

LU mala polievku napokon tak to nebolo vôbec zlé, cítila sa plná tak si nedala viac, keďže šošovica obsahuje horčík, ktorý dokáže zahnať dobre pocity hladu. nič viac nič menej a strukoviny nie sú vôbec zlé. niečo dať by si mala ešte i tak. určite nie je dobre nejesť cca. 18 hodín...

kilecko

MIKKI 25 a co sa ti zda zle na tvojom stravovani ja tam vela tukov nevidim.A k tym vajciam su lepsie na rano ,alebo az po cviceni na vecer .
Mne sa nezda ,ze dnes LU malo jedla ved to bolo iba jedlo do 14.00 ,inac ja by som si uz na veceru chleba nedavala .

LEPOK z tym cesnakom ti moc poradit neviem zamraz a davaj do jedla .Inac neboj mala som nadvahu az ma to tak nastvalo ,ze som si povedala ,ze je koniec a ziadnu vacsiu vec na oblecenie si uz nekupim a zacala som chudnut a musela som vymenit cely satnik dostala som sa do stadia ,ze som nemala nic na seba vsetko mi zrazu bolo velke ,ale aj ten pocit stastia bol velky a chlapi dokazu ocenit ,ked zenska schudne ,zeny nie tie zavidia a mlcky tuzia keby to aj oni dokazali ,ale to chce odriekanie a nie sa prejedanie ,nic totiz nieje zadarmo aj teraz musim na sebe pracovat a udrziavanie tiez ma stoji dost sil ja som totiz taky clovek mne chuti jest vsetko a vo velkom mam za tie roky roztiahnuty zaludok ,ale ho stiahnem ja sa na tu pneumatiku dlho nebudem divat ,len nech sa to uz zacne hybat zajtra skocim na vahu ja so taky zvedavec vazeniu neviem nikdy odolat .

A Mimme nevycitajte tu cokoladu milka ona je mlada zabka a mam dojem ,ze jej ani neuskodi ked si troska pomlsa,ona ma vahu vybornu ona je tu taka moja motivacia uz rozmyslam co budem na velku noc jest no to bude sebazaprenie jaaaaj tvrda skuska ma caka tolko zas nastrah ,ale tak kapustnicu si dam a rozmyslam kolko kolacov objednat pre seba urcite ziadny potom by moje cvicenie vyslo nazmar .
No zas pisem slohy.

lu

akurat si citam mira veseleho a rozhodla som sa, ze si budem vazit kazde jedlo!!! tu si citam jedalnicky na cely tyzden, myslim, ze ta gramaz je tam pisana v surovom stave, ci??? co myslite??dam priklad...-odkaz odstránený-

kilecko

Ahojte musketierky a musketier.
Carey pripajam sa ku gratulaciam.
No ja som mala dnes
R.2 celozrnne chlebiky s bielou redkvou
D. polievka
O.cestovina s kurac.maskom a zeleninou
cvicenie v posilke 1 hodinu
V.cottage

A poradte, mam si dat v praci radsej druhe jedlo a az doma polievku ,alebo to je jedno
a este som mala 2 kavicky a 2 litre vody do vecera vypijem
Inac co vecerat ked pridem z cvicenia
Aj ja si davam Zvolensky jogurt mam pocit ,ze ked mu robili test tak prepadol tak on asi nie je moc smotanovy iba okolo nej chodi.

Tak nech sa nam vsetkym dary v chudnuti.