Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

Lepok

No, lenže pochybujem, že by mi povedali pravdu, či hormony, zmeska atď. Ja by som aj vzala na skúšku, lenže neviem či by som to poznala ako boli chované - myslím si, že aj drobnochovateľ keď z toho žije tak to asi úplne bio nie je - na druhej strane aj oni túto hydinu papkajú a tak dilema...
Kočeny nejak má začína nafukovať zo zeleninkových šalátov a zaujímavé, že mám zápchu, no neočakávali by ste opak?

odpovedam

lepok, urcite ze domace sliepky budu mat lepsie maso. len sa informuj, cim boli krmene a ci nemaju v sebe hormony.

odpovedam

lu, nic. Ja obilniny jem velmi zriedkavo. Moje ranajky pozostavaju z 2 bielkovinovych jedal, desiata sacharidy (vylucne ovocie), obed bielkoviny+vlaknina+sacharid (teraz uz bez sacharidov, znizujem ich) a poobede uz len bielkoviny + vlaknina. Ja sa venujem fitnessu, cize musim jest vela. Teraz mam rysovaciu fazu, cize sacharidy musim stlacit na minimum. Takze pecivo v podstate nenahradzam nicim. Jem proste ine jedla :-). Ale ak ti pecivo velmi chyba, tak si daj namiesto toho ryzove chlebiky, ale pozor, maju dost sacharidov. skus jest viac syrov, tvarohov, zakysaniek, zeleniny, malo sladkeho ovocia (bobulovite+citrusove), pripadne vela ryb.

Lepok

Miki25 - tak dík za pozitívne myslenie.
Ach tá veľká noc, no nemyslím, že by sa mal rozumný človek uraziť, že niečo odmietnem a či pre slušnosť zas začať od začiatku ?
Vie mi niekto poradiť v tejto veci - nakolko som žienka z mesta. Teda jedná sa o to, že mám možnosť kúpi kurčiat / brojler / a rodina ma odhovára, že mäsko z týchto kurčiat je červené, že nám chutiť nebudú. Možno majú pravdu, lebo sme odchovaný na kuracine zo supermarketov , len som si myslela, či od súkromníka by to nebolo predsa len iný level.

miki25

kilecko klobúk dole, že napriek zdravotným problémom sa ti tak darí. to nedokáže kadekto a obdivujem ťa.

lepok to nevadí, ono niekedy sa zastaví na chvíľu a potom to pôjde ďalej. osobne tiež som mal aj mesiace, kedy som chudol slabšie a potom bác 2 kila dole, čo som sa považil asi po 2 mesiacoch neskôr, že ako to vyzerá. teraz zas stojím, ale nevadí mi to zase toľko veľa už nemám a pôjde to už slabšie mi

kočky sa chystajú na Veľkú noc milé. osobne Veľkej noci sa obávam bude to ťažké veľa hostiteľov a nerád by som niekoho urazil :D ale tak nevadí verím, že sa to nejako zvládne a aj keď priberiem náhodou nejaké 2-3 kilá tak verím, že sa rozbijú do týždňa po Veľkej noci:D

kilecko

Ahojte,
MAOAM presne tak treba mi dat dole tych 5kg a fakt je ,ze som tu stravu zacala brat vazne asi mi prospieva v tom fitku ked vidim tie vysportovane tela a budem mat 48rokov a nechcem vypadat jak knedla ani ako modelka ,ale aj v tomto veku chcem byt sarmantna .

LEPOK dobre si pamatas ,ano nemam stitnu zlazu vzdy som sa vyhovarala na nu a zrazu som z 90 dnoveho stravovania spravila z postavy pre mna zazrak a tak som prisla na to ,ze ked clovek CHCE DA SA TO. Chlebik mam naozaj rada ,ale vymenila som to za celozrnny aj to v malom mnozstve a nakupila som si kopec zeleninky a v praci mam len masko a zeleninku a doma si davam polievku a po cviceni uz len lahku veceru no uvidim ,ale budem vytrvala a nezdola ma ani velka noc odolam nastraham ,ani kolace som nechcela objednavat ,ale ma prehlasovali doma ,nevadi ja ich jest nemusim ,nemusim ich obmedzovat v jedeni,doprajem im .

Tak nech sa nam dari spolocne.

Lepok

ODPOVEDAM - dík za povzbudenie, mne pečivo chýba, hlavne na raňajky a preto si pečiem bezlepkové pečivo a sem tam si ho dám na raňajky. Polievočky tiež takú varím a dávam do nej qiunou a pohánku na všeliaký spôsob, ryby, hodne zeleninového šalátu, ale napriek tomu sa chudnutie zastavilo a nie a nie naštartovať.
Tak mám zásobu cesnaku medvedieho na všakovaký spôsob, ale teraz ho konzumujem čerstvý, vraj detoxikuje a má veľa pozitívnych účinkov na organizmus a tak kedy čistiť telo ak nie na jar - dúfam, že klesne aj cholesterol, ktorý mimochodom išiel tiež dole, ale ešte nie do normy.
Ide Veľká noc a tak kočeny aké zdravé pečenie šalátiky robíte?
Mám sľúbenú mrkvovú tortu aj pre celiatikov, nakolko tam nejde múka a je vraj mňaková a tak prečo si aspoň nejaký ten pôžitok nedopriať - vlastne je zdravá, lebo tam nejdú vraj ani vajcia.
Prajem pekný deň.

odpovedam

lepok, zdrave chudnutie je cca 1kg mesacne, cize tvije chudnutie vobec nie je pomale. Prave naopak, aspon telu nerobis sok, neostane ti ovisnuta pokozka z nahleho schudnutia a podobne. Jedz zdravo a tes sa z toho. Neobzeraj sa len v zrkadle, ale povedz si, ze robis nieco v prvom rade pre svoje zdravie a vitalitu. Nezameriavaj sa len na vyzor. Peciva sa vzdat vobec nie je take tazke, ja ho nejem vobec a nechyba mi. Skuste si niekedy nejake obilninove jedlo nahradit zeleninovou polievkou, trebars s troskou pohanky, pripadne si poduste/naparte zeleninu ak tomu dajte volske oka alebo rybu na prirodno. zasyti vas to na chvilu a je to vyborne ;-)

Lepok

Maoam, no 7kg, to nie je nič moc, vzhľadom, že chudnem od asi november-december.V januári to boli dole 5kg a potom sa to spomalilo.Lenže pri lenivej štitnej žlaze je to aj tak aký taký úspech a preto má môj obdiv Kilečko, že to pri tom, že nemá š.ž. / ospravedlňujem sa ak sa zle pamätám / tak dobre tú váhu ukočírovala, vzhľadom na to, že si tolko neodopiera ako ja, hlavne chlebík...ach jo.