Antidepresívami proti bulímii?

Príspevok v téme: Antidepresívami proti bulímii?
Paige

Ahojte :)

Chcem sa spýtať, či ste sa niekto "liečili" z bulímie pomocou antidepresív...mne ich psychiater teraz predpísal, pretože by mali potláčať aj záchvatové a nutkavé stavy...prvé dni to zaberalo dokonale, ale teraz je to čím ďalej tým ťažšie. Máte s tým niekto skúsenosti? Pretože neviem čo mám od toho čakať...

Vopred ďakujem za postrehy ;)

sheila.

Seerlift a magrilan ucinkuju tak isto, inhibuju spatne vychytavanie serotoninu...cize obe maju ucinkovat na bulimiu, aj ked hlavne upravuju depresivnu naladu,aj to az po 2-3 tyzdnoch uzivania...
tak snad ti to pomoze.

[zruseny22]

Paige, buď trpezlivá. Ja antidepresíva užívam, ale mám pocit, že mi nejako nepomáhajú. Ale tebe snáď pomôžu. Koľko máš rokov? A ako dlho máš problém s PPP?

Paige

ja beriem serlift...prvý deň som sa cítila ako zdrogovaná, druhý deň som bola tiež ešte nejak mimo, tak to bolo asi pravdepodobne tým, že som zažívala rôzne stavy tak sa potreba jedla nejak vytratila...počula som o tom, že antidepresíva účinkujú až po nejakom čase, ešte ich neberiem dosť dlho, takže asi mi ostáva len počkať a dúfať..

[zruseny22]

Ahoj, Paige. Ja sice netrpím prejedaním, ale PPP áno. Tiež užívam antidepresíva, ale nie presne na PPP. Poznám jeden liek, ktorý sa pri PPP užíva, resp. pri bulimii (okrem iného), volá sa Magrilan. Čo berieš ty? A účinok antidepresív sa prejaví až po určitom čase (tak po 2. týždňoch pravidelného užívania, záleží ale aj od typu AD). Nechcem sa ťa nejako sklamať, ale možno sa ti teraz pár dní darilo normálne, že na tom podiel AD nemali:) Ale želám ti, aby ti to pomohlo:)