Ahojte, mate skusenosti so vztahom, kde bol vas partner starsi o 14 rokov? Moze to fungovat?
Vztah - vekovy rozdiel 14 rokov
gemerka o čom sa zvyknete hádať?
môj frajer je o do mňa o 10.rokov starší sem tam máme niekedy ostré výmeny názorov a neviem si predstaviť keby bol o do mňa starší o 14.rokov? Tak to by som sa cítila ako dcéra.
Ahoj Nina123456, ja mam priatela uz dva roky a je medzi nami 14 rokov rozdiel.. ja mam 24 a priatel bude mat 38.Prefektne si rozumieme a ziadne nejake myslienkove a rozumove problemy medzi nami nie su.. uz sa chystame aj zalozit si rodinu a sme velmi stastny... kazdy to berie uplne normalne a aj moji rodicia to chapu v pohodke a beru ho uplne normalne. takze za skusku nic nedas a uvidi ci ma taky vztah vyznam alebo nie... drzim palce :)
medzi nami je 22 rokov a uplne si vyhovujeme.
nemenila by om.
takmer kazdy ti poradi rozumom ale ten nas chce vzdy oklamat.
riad sa srdcom a uvidis naco prides.
ak je Vam spolu dobre nevidim dovod nepokracovat,:-)
no fakt mi ide :)).... skor hlad ,ako smad
Magy ... ty budes asi nejaky profesor ,ucitel ,vychovavatel ,pretoze ty potrebujes kazdeho usmernovat ,poucovat .....aaach jaj poznam to :)
k teme : nemyslim ,ze to bude fungovat ,nakolko v starsom veku maju ludia ine priority ,ako ked ma clovek dvadsat a ten rozdiel urcite pocitis .... časom
nina123456 - je to velmi individualne a zalezi na mnohych okolnostiach, takto vseobecne sa to popisat neda, ci to je problem alebo nie. zalezi skor na tom, ako si sadnete povahovo a potrebami, zvykmi a nazormi. tam je potom vacsi vekovy rozdiel uplne irelevantny.
btw, nazory niektorych su tu fakt nevyzrete, len polemizuju o hovadinach. ale hlavne ze su aktivny a prispievaju skoro do kazdej temy...
nebudem menovat. :P
teraz ti to asi az tak nevadi.. ale neskor pravdepodobne bude. fungovat to moze, ale nemusi, je to velmi individualne.