Dobry den,poculi ste niekedy o dulach? ( www.duly.sk ) najlepsie by bolo, ak by sa vyjadrila nejaka dula :) totiz zaujimalo by am uplne vsetko.. pocity, uskalia,ako prebiehal "kurz" a pod.. totiz ked dokoncim skolu, chcela by som sa nou stat aj ja. takze piste uplne vsetko :) dakujem
DULA-hovori vam to nieco?
...len keby sa tu zjavila sjella
no je to aj taka krizenina hrusky s jablkom (od Makarenka) - ale tieto duly su krajsie :-)))
no ďula bol tusim havlov pes :)
...6 číslie rodneho cisla ako variabilny symbol
Ahoj, mam nieco pre Teba:Bude 1.odborny seminar s medzinarodnou ucastou (pri prilezitosti Svetoveho dna respektu k porodu). Kona sa 19.05.2007 v DFNsP Limbova 6 , poslucharen 1 (-2 poschodie). Účastnícky poplatok je 350 SKK, treba ho uhradit do 11.05.2007 na č.ú. 262 372 7213 /1100. Prihlasit sa da na porodjezivot@gmail.com. Do prihlasky treba uviest :meno, priezvisko, titul, telefon, e-mail,datum realizovania platby, číslo účtu z ktoreho bola platba prevedena. Registracia učastnikov je v den konania medzi 8-9 hodinou. Pa
asi nebudeš mať moc ohlasov,lebo o dulách skoro nikto nič nevie.Ja som sa o nich dozvedela tiež len nedávno z TV a bola som prekvapená.Skús hľadať ďalej.