Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepripadám si pripadať pekná...

Príspevok v téme: Nepripadám si pripadať pekná...
Teresita

Ahojte. Mám o 2 mesiace 15 a neviem. Stále si pripadám škaredá. Už mi veľa krát povedali, že som pekná, ale ešte som nemala chalana a odráža sa to na mojom sebavedomí. Ale to nesúvisí veľmi s chalanmi. Ten problém som mala skôr, ako som o nich začala premýšľať. Neviem, ako si pomôcť. Už mi povedali, že som omnoho krajšia ako sestra, ale mne to tak nepríde. Neviem čo mám robiť. Všetci okolo mňa mi prídu taký pekný a ja si oproti nim pripadám špatná a neviem ako si zdvihnúť sebavedomie. Chcela by som, aby mi na to nezáležalo, ale neviem si pomôcť. Poraďte mi čo mám robiť. Ďakujem.

Agnes999

Asi s tebou vazne nieco nie je v poriadku. Mas 14 a este si nemala chalana??????? Ini vedu plnohodnotny sexualny zivot uz od 10-tich rokoch a v 14-tich uz maju spokojnu rodinu a aspon jedno dieta. A ty si este ani len chalana nemala???? Asi si vazne totalne spatna. Ked sa kukas do zrkadla, nepraskne?

Teresita

ja viem, že máš pravdu, ale ja neviem. Proste mi to nejak nejde do hlavy, že to nie je dôležité. Ale ja si jednoducho nedokážem pomôcť...

Magy

Teresita, zase dalsia podobna tema?? mam dojem, ze tvoj problem nie je nizke sebavedomie alebo ine skutocne nedostatky, ale prebytok volneho casu a nuda!
keby si ho vyuzivala zmysluplne a mala spravne usporiadane hodnoty v zivote, tak ver, ze by ta take somariny netrapili. pretoze riesit krasu v takych detailoch vo veku, ked este rasties a za par rokov ci mesiacov mozes vyzerat uplne inak co sa tyka postavy, vyzoru atd, je uplna zbytocnost a mrhanie casom.