Mam len 20 rokov, a uz vela zleho za sebou.Nechcem sa rozpisovat takto verejne. . . vzdy v kazdej situacii a s kazdym problemom som si poradila sama.Neraz som preplakala noci, myslela na to ze si pomozem s tohto sveta.Nemala som oporu ani pri rodicoch, ponizovanie, urazky, miesto pomoci mi to len zhorsovali.Ked son sa pred 2rokmi odstahovala z domu zlepsilo sa to.Ale aj tak mi zivot nadeloval stale viac a ocitala som sa v hneve,beznadeji,strese,bolesti a trapeni,depresiach . . . vzdy som si vravela ze raz to pride a ja sa zlozim.Boaa som vybusnejsia a nervozna,agresivna.Koli priatelovi som sa zmenila a azacala krotit.to som nemala.
Prisiel prvy zachvat asi pred 2mesiacmi.Bolo mi na odpadnutie,triasla som sa,sucho v ustach,busilo mi srdce,nevedela som dychat,navaly tepla.Zlakla som sa.Potom som na to nejak zabudla a o tyzden to prislo zas.od vtedy sa to opakuje kazdu noc,kazdy vecer.Pride to vzdy ked si idem lahnut,ked chcem ist spat.Lezim v postely,uvolnim sa a zacne to.Citala som niekde ze tieto zachvaty trvaju zvacsa cca 20minut. Moj najkratsi trval cez hodinu...skusala som caje,Sedativ Pc,a vsetko mozne o com sa dopocula a docitala.Velmi ma to vycerpava.Stale v jednom kuse musim pit lebo som smedna a chodit na wc lebo vela pijem.a potom zachvat zachvat zachvat a nemam kedy ani spat.Ubija ma to.Prosim vas poradte mi co mam robit, ako sa toho zbavit.Ma