Penis - vyrazky - masturbacia

Príspevok v téme: Penis - vyrazky - masturbacia
android789

Dobry den,

Uz dlhsiu dobu ma trapi jeden problem a preto som sa rozhodol obratit sa na Vas. Mam dlhorocnu priatelku s ktorou mavam pravidelny sex a nemame ziaden problem. Avsak samozrejme ako kazdy chlap si to aj rad robim sam. Tu ale u mna nastal problem. Vacsinou vzdy sa mi po masturbacii objavia na penise vyrazky. Vacsinou zmiznu za 1-2dni, inokedy musim pouzit canesten. Masturbujem umyty a samozrejme hned po masturbacii sa opat umyjem. Hygienu dodrziavam pravidelne. Jedina vec, co ma napada, su moje sliny, ale to mi nedava zmysel. Dufam, ze mi niekto pomoze. Dakujem

[zruseny35]

pan.D..."vadný"? Možno len privela nadržakaný a nechce tým odpudiť a obťažovať svoju priatelku.Pre mna je to chlap s velkým CH!

Chlapci nesledujte sa tolko,"biele bodky" niesu zavada,iba pokožný tuk.
A masturbovat bez oleja, lubrikantu sa neodporúča-potom sa nečudujem ,že mate strach a stresy "čo si z toho urobíte dalsieho".

Majis

Dobrý deň,

mám približne podobný problém ako tuto kolega akurát mám skoro až pri semenníkoch také biele vyrážky/bodky. Nejdu vytlačiť ani nič, mám ich už velmi dlho. Nejaké rady?

JaAnonym

Mam to isté už tretí deň červené vyrážky na žaludi a strašne to svrbí akonahle sa len dotknem nevie to ale 5 minút prestať už mi s toho je do plaču lebo aj na praxi a tak aby som sa stale skrabal to nejde do uvahy keďže som kuchár poradi mi niekto nejakú masť alebo niečo?. Prosím moc

Rocky123

Dobrý deň,potrebujem poradiť, mám taký problém, že ma najprv svrbela intenzívne predkožka , potom to síce prestalo ale o týždeň sa mi z vnútornej strany predkožky spravilo niečo čudné( neviem či to je vyrážka, ale vyzerá to ako pluzgier, ale je to tvrdé )možno je to spôsobené masturbáciou ale každopádne by som potreboval vedieť či to nemôže byť niečo vážnejšie. Vopred ďakujem

rika22

môže to byt' huba candida, alebo herpes. Lubrik. gél pomôže. Je to bud' od trenia, alebo t'a nakazili. Môj partner to mal tiež.

vyraažka

prosim vas vytvorila sa my vyražka skoro pri koreni...a uz ju tam ma aspon pol roka ..na začiatku bola vacsia ako je teraz ale nedavno som si ju pucil vytiekla taka tekutina ,zmizla ale naspet sa vratila co mam robit??

Magy

zrejme mas na mysli miesto kde sa predkozka napaja na zalud. tak?
pokial som to teda spravne pochopil, vyrazky, resp. to podrazdenie sa tvori na predkozke zvnutra, pri dotyku/treni so zaludom.
ako som pisal - skus pouzit ine "mazadlo" prip. inu techniku masturbacie.