Hlasy v hlave

Príspevok v téme: Hlasy v hlave
tima1999

Od malička v hlave počujem také hlasy. Donedávna som to ignorovala. Pred pár rokmi so prešla na inú školu. Bolo tam jedno dievča, ktoré ma zaujalo. Malo zvláštny štýl obliekania a nikto sa s ňou v triede nebavil. Skúsila som sa k nej prihovoriť. Bola celkom fajn, časom som zistila prečo sa s ňou nikto nebavil. Verí v kúzelné bytosti, anjelov, duchov atď. Netrvalo však dlho a stali sa z nás najlepšie kamošky. Raz ma napadlo spýtať sa jej na tieto hlasy v hlave. Vtedy sa mi už začalo stávať že tie hlasy niečo povedali a to sa naozaj stalo. Kamoška mi na to povedala že sú to hlasy anjelov. Ja som však niekde našla že ten, ktorý počuje hlasy v hlave patrí na psychiatriu, tak mám strach. Čo si o tom myslíte?

IIII

Hlasy ti niečo vravia a si si istá že vždy sa to stane ? Pretože ľudský mozog má takú tendenciu proste bola tam teoretická pravdepodobnosť že tú písomku písať budete ak ste ju dlho nepísali možno si to neuvedomuješ takto priamo ale tvoj mozog je na hentaké "bežné veci zvyknutý" je to to isté ako keď je dlho dobré počasie tak z vedomosti vieš že to nemôže byť tak stále a očakávaš že môže začať pršať (Príklad), koľko krát si ti to aj vyplnilo ? Lebo ďalšia vec je že človeku denne ide v hlave veľa myšlienok napríklad čo ak nestihnem autobus no ty ten autobus stihneš tak tomu neprikladáš nejakú váhu no ak ho realne nestihneš tak sa ti to spaťne vybavý a pomyslíš si že no mala som takého tušaka. No Len ty to možeš mať vo forme hlasov rozprávaš sa sama zo sebou určite by som sa niekomu zdôveril.

Erika5257

všetky odpovede nájdeš v knihe od Anastasie Novych: Sensei ze Šambaly. Kniha sa dá objednať, alebo bezplatne stiahnuť cezibisbooks.cz

Gima

Hlas svedomia má v sebe každý. Umožnuje nám to premýšlanie, nad tým, čo konáme. Rozhodujeme sa medzi dobrým a zlým. Premýšlame o buducnosti, minulosti a súčastnosti. Niekto potrebuje tieto záležitosti preberať verbálne s niekým, iný zase preferuje uvažovanie osamote. Hlas vedomia sa neda umlčať. My ľudia máme ľudské duše. Zvieratá zase zvieracie a tie nedokážu rozmyšlať.
Hold človek je tu preto, aby uvažoval, zvažoval, hodnotil, kritizoval, premýšlal a de fakto praktizoval a vykonával neaku činnosť. Samozrejme v prospech ludí. Toto všetko nám umožnuje mozog. Šeda hmota v hlave.
Z hladiska anatomie mozgu, ludská duša sídli v šišinke mozgovej.
Takže buď rád, že sa môžeš hádať s vlastnou dušou.

Inaosoba

A ohľadom tejto konverzacie ... Podľa mna to není na psychiatriu a mimochodom ja ich tiež počujem dokonca ich vidím od malička ... A myslím ai že je to dar ale aj prekliatie zároveň bodľa roho jak sa na to pizrieš z jakej starany

Inaosoba

Niekedi sa mi stáva že počujem celý svet zrýchlene...
Je to dosť otporní pocit...
Napríklad keď normalne chodíte normalnou chôdzov a vy počute že behate alebo mate taký pocit..
Neviete mi nahodou poradiť čo stým ??
A neviete čo by to zapričinovalo ???
Za vaš otpovede vopret ďakujem

Jane_3sto18

To je ako keď niekto vidí duchov. Veľa ľudí povie "ty máš dar, si senzitívny/a na takéto javy" ale veľa ľudí aj povie "nezmysel, choď k psychiatrovi."
Pokiaľ ti tie hlasy nerozkazujú a nie sú agresívne, tak je to myslím že v poriadku. Aj ja by som chcela mať v hlave hlas, s ktorým by som sa mohla porozprávať. Takto si musím vytvárať imaginárny svet a musím sa rozprávať v duchu... potichu.