O 2 tyzdne mame svadbu. Dohodli sme sa na malej svadbe, bude tam 32 hosti. Obidvaja mame velke rodiny a to by sa naberalo aj 150 ludi. Na to vsak nemame financie, tak sme to vyriesili len pozvanim uplne najblizsich pribuznych. Pred ostatnou rodinou sme to teda prezentovali ako malu svadbu a zda sa, ze to vsetci akceptovali. Na vecer, po oficialitach, sme zavolali zopar blizkych kamaratov, sesternic a bratancov = dokopy asi 6 ludi.
Teraz som sa dozvedela, ze moj drahy buduci manzel pozval bez mojho vedomia este zopar svojich "kamaratov", s ktorymi chodi jedine do krcmy a ktorych ja vobec nepoznam. Teda tipujem, ze sa viac menej pozvali sami, ked videli prilezitost zadarmo sa "zabavit" a moj drahy je typ, co nevie povedat nie.
Som kvoli tomu nahnevana, jednak, ze ich zavolal a ani dopredu sa so mnou neporadil a jednak preto, ze tam maju byt uplne cudzi ludia. A asi sa to uz teraz neda odvolat.
Chcela som peknu malu svadbu s blizkymi ludmi a teraz sa tam vobec netesim.
Vas by to nenahnevalo ?
Nenahnevalo by vas to?
nie nenahnevalo by ma to.preco?ved svoju stranu si zaplati sam?neobmedzuj ho!kazdy ma pravo si na svatbu zavolat toho koho on chce!!!neber to tak tragicky a nechaj ho dychat!a je mi divne ze nepoznas jeho kamosov s krcmy,.ty nevies s kym tvoj travi volny cas???
vacsinou sa nezapajam do diskusii, ale toto by som nedovolila. jasne ste sa dohodli. fu a nie este dakych krcmovych odkundesov, no ja som si manzela podla toho vyberala ako slecna A. - aby nechodil po krcmach.
Súdiac podľa seba, nechcela by som na svadbe ľudí, ktorých nepoznám, prípadne, ktorí mi nie sú blízki. Určite by som si vyjasnila s priateľom, prečo konal bez tvojho vedomia a čo ho viedlo k tomu, aby pozval takých ľudí, s ktorými ťa ešte ani nezoznámil.
Ludicka, ja by som zrejme spravila este vacsi cirkus ako ty...raz sa dohodlo, ze bude mala svadba. Je to SVADBA, nie nejake volnovstupove posedenie pri alkohole. Tym padom sa to tyka vas oboch a priznajme si, ze hlavne zene na svadbe zalezi o kustik viac ako muzovi. Ak chce s nimi tu svadbu oslavit, nech zajde s nimi den potom na pivo, nech ich pozve na grilovacku...ale nie aby tam s prepacenim obsmrdali medzi vasimi pribuznymi a najblizsimi. Naco tam vobec budu?To nemaju kuska vychovy, ze by im akosi napadlo, ze tam budu ako past na oko?Akurat na nich bude kazdy civiet, ze kto to tam sakra doliezol a hlavne ked ste vynechali kopu pribuzenstva to je dost nevhodne, aby tam prisli "kamosi z mokrej stvrte", ktorych ty mas uplne na haku a jediny, kto s nimi bude mat ako taku rec je tvoj v tom case uz manzel. A to este nepisem o scenari, ze si tam niecoho prihnu a budu robit "zabavu" (rozumej bordel a hluk). Nie, ja by som to na tvojom mieste neakceptovala. Je to zle sa hadat pred svadbou, ale ty si v prave, nedaj si to zobrat.
No mna by to tiez nastvalo. Hod s partnerom rec a prizvukuj mu, ze ste sa predsa nejak jasne dohodli a on to nedodrzal, mal sa s tebou poradit, okrem toho ste sa dohodli pozvat len najblizsiu rodinu a krcmovi kamarati najblizsia rodina nie su. Trvaj na tom, nech tych kamosov odvola. Ak sa to z nejakeho dovodu nebude dat, tak sa len modli, aby sa tam neozrali a nespravili scenu. No nezavidim ti.
Laara, ja len hovorim z vlastnej skusenosti...Co som mala niektorych chlapov, to vysedavanie v krcme bolo najprv sporadicke, potom velmi caste a nakoniec (ale to uz som s nimi nechodila), tam sedeli cez vikendy od rana do vecera, plus cez tyzden minimalne dovtedy, kym ich niekto nevyhodil. Viem to, moj ujo, ktory tam fakt chodi po tazkej praci na jedno mi to povedal :D Ja som hladala presny opak takychto muzov...pretoze, vzdy to zacina jednym. Takze radsej ako mat niekoho, kto si do tej krcmy raz za cas zajde, som si nasla niekoho, kto tam nechodi vobec a ani nema predpoklady chodit tam :)
Ludicka, mozte to vyriesit tym, ze aj ty si pozves dake kamaratky este. Aby ste si boli "kvit". Ale pokial je schopny na vlastnu svadbu pozvat niekoho, s kym sa pozna len kratko...fuuu...nuz, nechcem tu pisat hororove scenare, ale bojim sa toho isteho, co si napisala ty - ze tam budu robit bordel...
ludicka..tak potom nie je o com..rodina tam nebude, ale nejaki kumpani, ktorych ani nepoznas a mas obavy co tam vyvedu tam byt maju? navyse to nie su ziadni jeho blizki kamarati? ja osobne by som trvala na tom, aby ich odvolal..je to tvoj den, ktory si si vysnivala a mal by byt jedinecny a neopakovatelny..mala by si sa na neho tesit a nie obavat sa nejakych votrelcov..
Slecna A. nepotrebujem sa presviedcat akeho mas chlapa..prajem ti ho..ja som so svojim takisto maximalne spokojna a tiez nevysedava po krcmach :) len si to napisala tak ze ak by chodil ten tvoj po pajzloch, tak ho posles kade lahsie..tak som reagovala presne na tuto konkretnu vetu, v tejto diskusii..neviem co mas doma, nesledujem tovje prispevky v inych temach..prepac :)
Je to smutné, že ešte nieste ani svoji a už sa neviete dohodnúť, resp. on sa s tebou nedohodol.
A veru mňa by to tiež nahnevalo, ak by mi niečo robil poza chrbát a nedal včas vedieť.