Alergia alebo...

Príspevok v téme: Alergia alebo...
tess

Ahoj, už asi týždeň sledujem, že sa mi na rukách začali tvoriť červené vyrážky vyzerajúce presne ako štípance... chvíľu som mala pocit, že asi ma niečo uštiplo kým som mala len dáke tri kusy na rukách, ale bolo to dosť nepravdepodobné v tomto ročnom období, no nikdy nevieš... Prestáva sa mi to páčiť, keďže mi tento "výsyp" pribúda po rukách postupne ďalej, objaví sa kde tu jeden štípanec a mňa to už vytáča... neviem ani z čoho by to mohlo byť, už som rozmýšľala nad rôznymi možnosťami ale ani jedna nesedí, začínam si myslieť či to nebude z tekutého lepidla značky pritt, ktoré v robote momentálne dosť často používam a sem-tam ho nechtiac mám aj na rukách nielen na papieri... budem vďačná za každý názor a radu...

Magy

to ti my tu tazko urcime, z coho to presne mas. ak mas podozrenie napr. na to lepidlo, skus si to zariadit, aby si sa mu aspon par dni, tyzdnov vyhla. a uvidis.
moze to byt reakcia aj na nieco uplne ine, od liekov, kavy z automatu ktoru si rada davas, vitaminovych doplnkov, nejakeho cistiaceho prostriedku, az po avivaz... staci ak pracka nevyplaka pradlo dostatocne... tych moznosti je milion, a na to mozes prist len sama vylucovacou metodou.