Potrebujem radu, alebo pomoc. Mám 22 rokov a priateľa tri a pol roka. Žijem ešte s rodičmi. Môj problém spočíva v tom, že mama ma nechce pustiť ani len spať k priateľovi, alebo aby on ostal u nás. Na všetko ohľadom vzťahov má trošku zastaralé myslenie a mňa to trápi. Nedá si vysvetliť, že už niesom dieťa, aj keď tým jej budem do konca života. Mamina je na invalidnom dôchodku, takže ani keď sme doma, tak nikdy nie sme sami. A ja to proste niekedy potrebujem. A nemyslím len kôli sexu, ale trochu súkromia a tak, nie aby každú sekundu čakám, že vpáli do izby. Obaja s priateľom študujeme a nieje ešte možnsť na niečo vlastné. Ako to mám riešiť?
Mama drží dohľad !
V nasom meste je tazke zohnat robotu a ked uz,tak lepsie platenu. Ja mam dve roboty a ano zarobim tyh 130 eur. Ale kedze je mama na invalidnom tie peniazky idu na skolu. Tak si neviem predstavit, ako by som platila este aj byt a dennodennu stravu, lebo zo vzduchu zit nemozeme :(.
@Dyolin no a co, ze si vypocujes prednasku a ze sa s tebou nebude chvilu bavit??? nechapem...inac da sa byt denny student, popri tom brigadovat a PRENAJAT (nie kupit) si maly bytik - poznam ludi co to tak urobili. neviem z akeho si mesta, ale urcite najdete daco do 260eur/mes a to mi nehovor, ze kazdy z vas nedokaze zarobit za mesiac 130eur...
Dokonca keď dostala odomna a od brata pobyt na vikend s priatelom ( na jej 50-ku), odmietla to so slovami, ze nejde nikam, lebo by sme si robili co chceme.
Ako som napisala trochu nizsie, hned by som pocuvala prednasku co ovedia ludia, ze nikam nejdem a tak. Na chate sme boli, ale to mi nasackovala mladsieho brata. Sme denni studenti takze to by nevyslo s tym bytom, kedze nikam neberu na taky pracovny pomer denních študentov, aby sme zarobili na malicky bytik:(. Naozaj sa chcem raz zobudit vedla neho.hlavne ked to mam doma take tazke a pri nom jedinom zabudam na problemy. Keby sa zbalim a ostanem tam tak mi asi mobil zvoni nonstop a nebavi sa so mnou. Hlavne mi je to blbe, pretoze jeho rodicia mi povedia hocikedy nech ostanem u nich spat.
Odstahuj sa. Táto generacia, všetci trčia doma u rodičov, ktorí už starnú a kvapka im na karbit. Myslíš že ked dostudujes tak si ľahšie nájdes prácu? Budeš mať 26 a najlepšie roky v ťahu.
Dyolin
proste jej jedneho dna zavolaj,ze neprides.Nieco si vymysli,aj ked nie je fer klamat,ale...bude po prvej noci nahnevana,velmi,ale ked to zopakujes potom znovu a znovu jej vysvetlis,ze si len s niekym,koho dobre pozna,ze sa netulas po nociach kadetade,ze jej vsetko povies...proste si po case mama zvykne,len treba ist na nu tvrdsie.Nie si uz take dieta,aby ta takto obmedzovala.Vsetky mamy si zvykli. :-)
A na adopciu ta neda,neboj.Len sa bude trosku hnevat.Ale stoji ti to za to,nie?
Ved ano chodim k nemu normalne cez den, ale ked ma clovek doma, to co ma. Potrebuje klud a ten je asi jedine v noci...A niekedy po tych rokoch by som tiez chcela spat blizko niekoho koho milujem.
Ja som študovať len zacala. to mam este 5 rokov cakat, kym sa pohnem z domu?