magy no skoncila som vysku pred pol rokom , kym nenajdem normal pracu , pracujem v jednom butiku ako predavackka, tym su moje sportove aktivity dost obmedzene, kedze tahame dvanastky a ked mam volno , chodim kazdy den so psom na prechadzky, niekedy fitko, ale uprimne sport ma nikdy nejako moc nebavil, ja s tym bojujem uz roky, ono ide o to ze ja ked si povolim uzdu sa zacnem nenormalne prejedat, v com vidim este vacsi problem, kedze zachvatove prejedanie je u mna este vacsi problem ako anorexia, mam na to vyhradeny jeden den v tyzdni, a v ten den zjem priklad : tri cokolady, pat kolacov, mekac, cukriky , merci, toblerone, marcipan, palacinky no proste kila jedla, potom ma strasne boli brucho a na druhy den to ide zase od zaciatku tak takto sa dievca blbe za tie roky naucilo jest a inak mu to uz nejde :( , ta chut sa prejest je taka silna ze niekedy nejdem radsej ani z domu aby sa to nestalo, myslim ze som si vybudovala celkom peknu zavislost na jedle, niet sa samozrejme comu cudovat za tie roky odopierania, ppp mam uz asi sest rokov, niekedy lepsie, niekedy horsie obdobie, len teraz vidim mierne zlepsenie u seba, ze mne sa ta moja postava uz ani nepaci, ako mi vsade trcia kosti, v obchodoch veci velksoti S na mne vysia, ale aj tak to nedokazem zmenit, Magy dakujem ti velmi pekne za zaujem, asi som sa skor potrebovala len vypisat a asi je uz najvyssi cas vyhladat odbornu pomoc, uz to trva moc dlho a mrncat po forach nieje riesenie... Myslim ze to je jedina spravna cesta a zajtra sa hned objednam , dakujem pekne :) a nech sa ti dari, zelam vsetko len to dobre :)