Váš názor

Príspevok v téme: Váš názor
anfuiwhbgni

Dobrý večer, chcela by som sa opýtať na váš názor. Stala sa mi taká vec mala som priateľa s ktorým sme boli spolu 4 roky .. vymenil ma za inú. Psychicky som sa zrútila a blá blá blá ...
Ani by tak nešlo o to, dostala som sa z toho, ale po nejakom čase som mala potrebu rozprávať sa s ním.
Stretli sme sa a on mi hovoril, že ju nemiluje, považuje ju za kamarátku ale že nechce ublížiť aj jej. Hlavne, že stále vraj miluje mňa. Pritom ja neviem, nechápem tomu keď niekoho nemilujem nebudem s ním vykonávať veci, ktoré patria ľuďom ktorí sa milujú. Takže nakecal mi samé kaleráby, pravdaze niektorým z nich som uverila až kým som nezistila aká je pravda, a že aj naďalej klame. Aha, pravdaže zabudla som spomenúť, že po celé 4 roky bol chronickým klamaárom :-) A viete aký je najväčší problém ? že ho stále milujem :D a najlepšie je že tá jeho bývala "vraj už" je mojou slabou kópio. Čo si o tom myslíte ? Mám sa na to vykašľať, alebo niečo vykonať ?

dpk1

Zdrave by bolo...prestat "milovat" a rozmyslat nad tym chlapcom vaginou a ocami....a zacat rozumom. Schvalne nezaradujem nikam srdce, pretoze milovat srdcom niekolkorocneho sustavneho klamara moze iba masochista a to hadam nie si.

Ale na druhu stranu 100 ludi..... :).

anfuiwhbgni

nemôžem povedať že by som sa z toho celkom dostala, skôr tak čiastočne kým so ho nevidela asi tak .. ale tak ozvala som sa asi tak po 4roch mesiacoch