ahojte, sa chcem spytat, mam cierne saty, ktore si chcem zobrat na ples, su upln ejednoduche cierne, tak spotrovejsie ladene, pripajam link na velmi podobne...
ake topanky by sa k nim hodili, asi skor cele lodicky, ze nie sandaliky, ci? chcem si vziat cierne silonky pod to, lebo su dost kratke, a vyzera to tak lepsie, len ake topanky? hmm, mate nejake napady? vdaka
Topanky k satam
ano, suhlasim s tym ze sa mnohe zeny odhaluju az prilis, a ze ich snaha byt sexy hranici castokrat s vulgarnostou, ale nemyslim si ze dlhe saty nemozu posobit vulgarne, ci vyzerat lacno, a naopak ze vsetky kratke su vulgarne, s principom toho o com tu mile damy hovorite sice suhlasim, ale neda sa to povedat o vsetkych dlhych/kratkych satach vo vseobecnosti, zalezi od konkretnych siat a od tej ktorej zeny, saty treba nie len obliect ale aj vediet nosit.
no praveze tie plesy na dedine vyzeraju katastrofalne, pretoze tam snad ani jedna nema dlhe saty, vsetko kratke, no k tomu este aj nevskusne, bud starosvetske alebo vulgarne, lacne. potom to vyzera ako haloweenska party a ne ples
cherryberyy dobre si ma pbavila :D sama si najprv pisala o etikete, ze silonky a sandalky.. a pritom tam v tom istom prispevku pises ze dnes sa uz nosi cokolvek a ples si nevyzaduje dlhe saty :DDD dobre si si sama nasr... do ust :D
no ano dnes sa uz nosi cokolvek, dievcata sa snazia za kazdu cenu a pri akejkolvek prileziosti ukazat co najviac odhalene telo, nech v tom vyzeraju akokolvek a nech je etiketa akakolvek. im je to jedno, hlavne nech im je takmer vidno zadok a kozy atd.. potom ten ples vyzera ako sutaz o najnevkusnejsiu stetku,... vela stastia
ahoj, jasne, z galanterie, tam je najlepsi vyber a za dobru cenu :) daj vediet ako si to nakoniec vymyslela :)
cherryberry, vdaka za nazor, asi su tie saty dost vec vkusu no, a co sa tyka tej masle tiez ma napadlo, ze by bolo vhod to nejak farebne ozivit, mala si na mysli klasicku maslu? z galanterie? vyskusat mozem, uvidim ako to bude vyzerat, vdaka:)
Už vôbec neplatí, že treba na ples dlhé šaty, róby. Samozrejme, ak ide o nejaký spoločensky významný ples, protokol si vyžaduje dlhé šaty, ale dnes už ani do divadla nikto nechodí v róbach ako kedysi :) Školské či dedinské plesy v pohode znesú krátke šaty. Na môj vkus sú síce príliš športové, ale ide o školský ples, takže hlavne nech sa cítiš pohodlne :) a čo sa topánok týka, keďže si dávaš pančušky, určite si nedávaj sandalky! Okrem toho, že je to nevkusné, je to aj proti etikete. Tie šaty vyzerajú byť také zvonovo voľné, na Tvojom mieste, by som nevymýšľala s farbou topánok, zvolila by som čierne lodičky a okolo pása by som si kúpila a obviazala nejakú hrubú farebnú mašľu ako opasok. Vytvaruje ti to postavu, nebude to pôsobiť lacno, ale zároveň to vyjde lacno :) a nebudeš úplne celá v čiernom :) Podľa nej si potom môžeš doladiť ostatné doplnky, líčenie
Ze dlha sukna je nutna? no neviem...minuly rok na plese polovica dievcat mala kratke saty a este ovela odvaznejsie ako tie moje, asi sme vsetci divni na tej mojej skole, tak sa zda...:) podla mna radsej kratke a vyzerat k svetu ako dlhe a byt ako saso, a citit sa v nich zle, samozrejme:) asi zalezi aka vyberana je spolocnost, uzavrime to tak. aj tak vdaka:)
ono nejde o to, ze ty sa v nich citis dobre, ale o to, ze na take akcie je predpisana roba... predpokladam podla veku, ze ide o ples nejakej vysokej skoly a na taku akciu sa kratke saty nehodia
nemusi to byt ziadna vycackana roba, ale dlha sukna je nutna
no, ano je to skolsky ples, mam 22 rokov, ja viem ze su kratke, ale citim sa v nich hrozne fajn a ja som sportovy typ, mam ich hrozne rada...na svoju obhajobu, ja viem ze k plesu sa hodia roby a saten a neviem este co, ale ja nie som ten tip...dakujem za tipy:)
No, poprve - saty absolutne nevhodne na ples.. pokial hovorime o normalnom plese.. ak ide skor o nejaku skolsku akciu - tak budis :)
Po druhe - k tymto satam si viem predstavit jedine cele lodicky, na vysokom opatku, idealne s platformou.. a vobec nemusia byt cierne, zalezi aj od ostatneho zladenia - kabelka, doplnky, licenie, atd..
otvorene topanky sa mi k tymto satam na spolocensku udalost nehodia vobec - su uz aj tak dost kratke a mat este dalsi odev "otvoreny", bolo by to podla mna uz moc.. ked nejaka free akcia, tak tam sa daju aj infantilnejsie veci skombinovat..