ahojte mam jeden problem ktory ma trapi. mam priatela resp. snubenca s ktorým čakám dvojičky a o mes. nás čaká svadba, mne sa ale snívaju sny kde sa milujem s cudzími mužmi trva to zhruba posledne dva týždne a nechapem som z toho hotová....s priatelom sme zažili velmi ťažke obdobie hadky a všeličo teraz je to už v poriadku tak nechapem prečo sa mi snivaju sny s inymi mužmi.ma s tym niekto skusenosť??
Erotické sny s inými mužmi ako s partnerom
Nepochopil si ma. :o) Pri milovaní sa milujem s partnerom..a sústreďujem sa na neho...ak by som myslela na iného, nič by som z toho nemala. Ja ti len vravím, že je normálne mať sexuálne fantázie. A na základe nich si potom vychutnať milovanie s tým, koho miluješ. Niečo ako *predohra*v hlave. ;o)
Pomaranč, existuje niečo ako sexuálna fantázia, ktorú ľudia bežne využívajú na stupňovanie vlastného vzrušenia. Že je niekto vo vzťahu neznamená, že jediný, s kým si vie predstaviť milovanie, je partner..a vravím predstaviť, nie zrealizovať. Riešiť sny je absolútne bezpredmetné, keďže málokto, skôr nikto, dokáže snívať o tom, o čom chce. Maximálne tak v bdelom stave. :o)
podla mna nic na tom nie je ved su to len sny,aj ja som uz vydata a snivalo sa mi to s niekym inym..a stale milujem svojho manzela rovnako a nic za tym nehladam :)
Je to úplne normálne a nech mi nikto netvrdí, že sa mu to nestalo :)
preboha preco by to mala preberat so snubencom...si neviem predstavit, ze by som frajerovi povedala, ze sa mi sniva o cudzich chlapoch len preto, lebo uprimnost sa ceni...hned by rozmyslal, ci aj v skutocnosti nieco za tym nie je
su to len sny...aj mne sa take snivaju o cudzich muzoch a pritom sex nemam s frajerom zakazany a ani nic nevedie k tomu, ze by som frajera chcela vymenit...