Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozlucka so slobodou

pomaranc99

@jahodka123 myslim, ze ked niekto chce podvadzat, tak podvadzat bude a ani o tom nebudes vediet...ako spoznas ak by ta hned aj podvadzal? si s nim kazdy den a vies presne co kedy robi?

jahodka123

pomaranc99 - priateľovi verím, ale pripúšťam možnosť, že príležitosť robí zlodeja a nikdy nehovor nikdy - je nedôvera, že som realista a nemám ružové okuliare na nose ?

pomaranc99

@xxxxxxxxxxxx ja si tiez myslim, ze je to nedovera z jej strany a ak by som to o svojej partnerke vedel, ze mi nedoveruje tak svadbu zrusim...nebol by som ochotny mat vztah s takym clovekom, ktory mi neveri a bezdovodne ma podozrieva...

jahodka123

xxxxxxxxxx - podľa mňa to ani nie je že nedôvera. Skôr to je taký chrobák v hlave, ktorý nám nasadzujú americké filmy, kde pri každej rozlúčke so slobodou skončí chlap s kurvou. Ale ako píše Machro, nie každý si takto potrebuje niečo dokazovať a riešiť svoje komplexy. To už záleží od človeka ako takého (či to je baba alebo chlap, ale väčšinou takto vyvádzajú chlapi...)

xxxxxxxxxxxx

idete sa asi brat s priatelom a chysta si rozlucku a ty sa bojis ze ta podvedie vsak? potom preco si ho chces brat ked mu nedoverujes? mmm...

Machro

Ja som rozlúčku organizoval naj kamošovi, prebiehalo to tak, že som rezervoval stôl v Bratislavskej pivárni(jedlo, domáce pivo, whisky) a neskôr sme sa presunuli so Pieštan na BeeFree. A tam sme smažili až kým nezačalo liať a nezrušili to :) žiadne ženy, ani nič podobné. Je to zbytočné. Ženích sa dobre bavil a to bolo dôležité..

Ale to som ti opísal mužskú verziu rozlúčky, neviem ktorá ťa zaujíma, neupresnila si to.