Lucili ste sa pred svadbou so slobodou/zapijali ste slobodu? Ako to prebiehalo?
Rozlucka so slobodou
neviem preco beriete tie rozlucky tak tragicky asi to bude naozaj tymi filmami... u nas sa chalaniska vacsinou len zrubu ako dive svine a zeny ich radsej same obchadzaju a muzi nemaju ani tak zaujem obhanat nejake /pokial su zadani a maju co to v hlave nastavene spravne/ podla mna sa netreba bat ved ked by chcel podviest podvedie hocikedy a ty s tym nic neurobis. a ja keby som si isla niekoho brat tak s tym pocitom ze mu verim a mozu sa kolo neho obhanat aj desat kuriev viem ze sa nic nestane. Ved o tom to je hadam... a poviem vam baby ze vela chlapov ta rozlucka ani nebavi a skor je to o tom zajst si na pivo a pokecat si ...zabavit sa tak ako hocikedy mozno je rozdiel v tom ze sa viacej capnu po vrecku a povedzme si ze vydrz niektorych chlapov je taka ze o dve tri hodky uz lezia na stole a hraju sa na supermanov :)). Ja si myslim ze baby su v tomto horsie a vacsie certice..a nejedna sa len o tu rozlucku ale celkovo ked idu niekam von zazurovat...preto podla seba posudzuju ze co asi robia ich priatelia von :-/ je to smutne ale je to tak... chlap ide len tak na pivo sedia debatuju o somarinach autach, nadavaju na politiku, mozno si poohovaraju kusok polovicky medzi tym niekto poznamena pozri ta ma dobru rit...ale zenske tie idu von nacackaju sa lebo sa chcu pacit samozrejme flirtuju kade tade aj ked su doma spokojne s chlapom...pripiju sa a potom sa nevedia ovladat lebo konecne sa dostali von po pol roku :-D vela zien nadava ze ich chlapi casto chodia na pivo ale mile zenicky budte radi lebo keby ste ich tiez tak vypustili po polroku von :)) ja som stale bola v chlapskej partii ako jedina zenska a stale chodievam von radsej s chlapmi je to take kludne uvolnene ale drzime sa stale svojho stolu je sranda proste pohoda akonahle idem von so zenami je to cisty pruser nevedia co od dobroty akokeby ich vypustili z blazinca rozlietane su pri inych stoloch lebo henten sa pekne usmieva a tamten sa na nu pozrel a vyseru sa hned na kamosky a idu si zaflirtovat aj ked doma maju chlapa. a ked sa zacnu pred nimi predvadzat ze ukazu svoje "kvality" och mama mia :-DD
@Laara ale pozname tiez baby, tie sa tiez rady pozru na pekneho holeho muza a urcite si ziadna nebude zakryvat oci ked bude na takej akcii s kamoskami :) ozaj, ako vnimate ked vas partner kuka nejake peecko? ziarlite?
viem, ze baby tiez kukaju peecko hoci maju vztah, ale malokrota z vas to prizna takze ako to vlastne je?
samozrejme, ze kto miluje, tak nepodvedie..uz som raz napisala nebudem vyhladavat take situacie, kedy by sa to mohlo stat..a ja som zastanca a aj vyznavac toho, ze nikdy nebudem robit to, co nechcem aby robili druhi mne..ja by som svojmu priatelovi tiez nedokazala neveru odpustit..ani cisto pudovu..ma svoju hlavu, ma vzdy moznost sa slobodne rozhodnut a svoje pudy vie predsa ovladat..ak by to urobil, znamenalo by to pre mna jasny signal toho, ze si nevazi nie len mna, ale i to co sme spolocne budovali..proste by zradil nas vztah a ja uz by som v nom dalej nemohla pokracovat..aj ked by som odpustila, stale by to tu bolo..a takyto vztah by nemal dlhe pokracovanie
a suhlasim s babami..ten zenich za to vacsinou nemoze..zvycajne to je v rezii kamosov..hlavne tych single alebo vyznavacov zivotneho stylu vecneho a nenapravitelneho kurevnika, taki sa v tom doslova vyzivaju..ale zas zenich tiez moze dopredu urcit pravidla hry..ze hej chlapi, toto sa bude robit, ale toto uz nie..nie setko musi mat sexualny podton, dokonca ani rozlucka so slobodou..ale tak pozname chlapov, seci sa radi pozru aspon na holu zensku..maloktory, resp. ani ten moj by sa neotocil ci nezakryl si oci, ci nebodaj odisiel do inej miestnosti..taka naivna nie som..
@jahodka123 ja by som jej dokazal uplne odpustit a zabudnut na to. nemal by som potrebu sa mstit, ale viem ze vacsina bab by ju mala. pre mna je vo vztahu najdolezitejsie, aby baba bola ku mne uprimna. vazil by som si ju za to, ze sa priznala a vobec by som sa nad tym dalej nezamyslal a ani sa k tomu nevracal. bral by som to ako minulost pretoze minulostou to aj je a nespajal to s jej vztahom ku mne, ak by sa to stalo len raz. myslis si, ze ked ta muz podvedie tak ta nemiluje? ako vnimas potom jeho vztah k tebe?
inac co hovoris na baby, ktore chodia na diskoteky a maju pocet partnerov okolo 100? oddeluju sex od citov?
pomaranc99 - skrátka by som sa cez to nedokázala preniesť. Nedokázala by som stráviť/pochopiť/odpustiť, že to robil s inou, že ju bozkával, hladil a v tom čase vlastne úplne zabudol, že existujem. Ako som už spomenula, bývalý ma podvádzal celé roky, celý vzťah a môj priatel vie, že toto by bola pre mňa najväčšia rana. Už keby vyviedol neviem čo, toto by bola podpásovka, ktorú by som asi nepredýchala. Strašne ho milujem, nikde by som ho nechcela stratiť, spravila by som pre neho čokolvek, ale toto by bola velká bolesť pre mňa. Časom by som určite odpustila, ale nedokázala by som to vymazať z hlavy len tak a nikdy by ma to neprestalo bolieť. Chlapi údajne vedia oddeliť sex od citov, ale my nie - aspoň väčšina
xxxy - správne, väčšinou v tom majú prsty tí "super kamoši". A prečo sa pozeral na tú striptérku, prečo sa neotočil? Tak pozerať sa môže, to uznám aj ja, ale môj by mi na to povedal, že keby sa nepozeral, vyzeral by ako pod papučou. Chlapi a to ich ego...
BTW - ja by som kludne brala rozlúčku len s priatelom. Človek predsa nedochádza o žiadnu slobodu pre boha a keby nechcel, tak do zväzku manželského nepôjde. Tak na čo sa akože lúčiť, nikto neumiera. Podla mna to je cele trapné....
pomaranc99 - ako som už uviedla, nikdy nehovor nikdy a v takýchto veciach majú velakrát prsty kamoši/kamošky a dotyčný/á za to svojim spôsobom ani nemôže. Takže potom sa treba "poďakovať" tam. Môj priatel mi povedal, že by mi to tiež jeden krát odpustil, no ja nemu asi ani raz. Príp. časom možno, ale nikdy by som nedokázala zabudnúť a stále by som to mala pred očami a to potom ťažko takto pokračovať ďalej...
@Laara baba, ktoru by som si zobral by sa neozrala do nemoty a za triezva by s gigolom nechrapala. takze taka situacia aku popisujes by nemohla nastat. co sa tyka nevery s niekym inym - ak by to bolo cisto pudove a priznala to ona sama tak by som jej odpustil. nechcel by som sa to dozvediet od niekoho ineho... ak by sa to opakovalo, kopol by som ju do zadku :)