Ako tomu možem pomocť?

Príspevok v téme: Ako tomu možem pomocť?
Marina128

ahojte....mam priatela 4 roky. Studuje na VS a ja pracujem. Ked ma skuskove, tak nema naladu asi na nic. Ja by som chcela, aby bol viac aktívnejší co sa sexu týka. No skola ho tak vyčerpáva,ze sa akosi nehrnie do toho, ale mne to vadí, bo ja zato nemozem. Len si lahne a oddychuje, a viac sa musím ja snažiť. Nechcem byt stále ja ta akvítnejsia vo vzťahu...poradte...

pomaranc99

pre cloveka je to hrozne, ak je s niekym komu staci malo sexu a ten druhy chce a potrebuje viac...myslim, ze vase potreby su dost odlisne...ja som teraz s babou s ktorou mam malo sexu a zachvilu sa s nou kvoli tomu rozidem. sex je velmi dolezitou sucastou vztahu 2 dospelych ludi a ked v nom niesu spokojne obe strany tak ten vztah nema vyznam...

napochybach

heh...noo takto ,škola vycerpava ,najma vysoka po kazdej stranke,ci uz fyzicky,alebo psychicky,a nalada asi niekedy nie je ,pocitujem to aj ja,avsak moj partner tiez je vysokoskolak a praveze on opacne ako ten tvoj :D ten aj desatkrat za noc by dal ..cize kazdy je iny ..ale v pohode ..ved prepana ,trosku ho pochop a nebud taka sebecka

PoPotvorka

trikrat viac protivny ako ty ?!! no zbohom :DDD ...ale ano viem si to predstavit aj ja mam zlu (priam hororovu) skusenost s ex priatelom ,cize poznam aj ten pocit ,ked v noci nemozem spat a kolotoc ciernych myslienok sa konci vzdy v jednom bode ,ked neviem ako dalej ,takze tak ...... ale ja to moc neprenasam na okolie ,nemal by si ani ty ;)
dobru

pan d.

Ok, beriem, ze som niekedy protivny s tym svojim ciernym humorom, ale vies si predstavit cloveka, ktory je trikrat viac protivny ako ja? A este je aj skareda, este stastie, ze Boh vymyslel noc, aspon som ju nevidel. Masku jednu.

PoPo.....

keby si chcel si v pohode i ty ,tak ako ona ..... ak nemozes zmenit situaciu v ktorej si ,mozes zmenit aspon svoj postoj k nej ... je to len a len na tebe ,tak sa nenechaj vyprovokovat tvojou ex