Prvy sex ...

Príspevok v téme: Prvy sex ...
Truffla

ahojte

vcera som mal svoj prvy sex...
Ja neviem ci som divna, ale nejaku vedu som z toho nerobila... Nemala som stres, bola som uvolnena a secko.... Ale ked do mna vosiel, tak to bolelo... Nebolo to neprijemne, len to bolelo... A to som mala Pharmatex a vlhka som bola podla mna dost.
Co ma vlastne bolelo? Bolela ma ta panenska blana ? Ci ?

Ked mi to on robi prstami vnutri, je to prijemne ale aj tak som nemala orgazmus ani nic...ked mi to robi ´vonku´ rukou, tak on to asi nerobi dobre lebo mi to nieje vobec prijemne... Len ked mne je blbe mu nieco povedat...

A potom este jedna vec. Neviem ci som divna, alebo to takto berie aj niekto iny, ale ja ani nepotrebujem mat orgazmus a byt maximalne vzrusena lebo mna uplne vzrusuje alebo skor mi je prijemna cela ta situacia. Ako je na mne, ako sa bozkavame a ze jemu je to prijemne je uplne najlepsie..ma to proste tesi a je to Ok... Ale zase chcela by som mat niekedy orgazmus.... Tak snad raz! Neviem ci ma niekto chape, ze ako to myslim...

Dakujem za odpovede :)

Truffla

dajki, dakujem !

Este som sa chcela spytat ze mamine som nepovedala ze som uz mala sex ale ona vie ze som si kupila Pharmatex a povedala ze nech to nerobim s tym, lebo to nieje dostatocna ochrana ! A teraz sa bojim ! Neurobil sa do mna, to by som mu nedovolila ale tak ja neviem....

dajki

ahoj, je to uplne normalne ze ta to bolelo. mne prvy krat az tiekli slzy a to som bola uvolnena a pripravena.

A ani nevies ako ta chapem v poslednom odstavci :) ale daj tomu cas a ono to pride samo. Zo zaciatku je dolezite ze ti je s nim dobre. Nechaj tomu prirodzeny priebeh a neries to. Ale mala by si mu povedat co ti je prijemne a co naopak nie, lebo on to nema ako precitat z tvojej hlavy ;) Casom sa to nauci, mali by ste trenovat :D