Niečo sa so mnou asi deje. Už od malička som mala taký zvláštny pocit,že ma viac priťahujú dievčatá ako chlapci. Skúšala som sa viac krát zaľúbiť do chlapcov,ale keď došlo k tomu stretnutiu čo sme si naplánovali,bolo mi úplne zle a bavila som sa s ním ako s nejakým cudzím človekom s ktorým som v živote nič nemala,aj keď som ho už poznala moc dlho. Cez Facebook som mu dokázala napísať všelijaké ,,klamstvá,, že ho ľúbim a že sa mi páči,ale bola som si vedomá že klamem samú seba a tým zraňujem aj jeho. Tak som si povedala že si asi musím dať nejakú pauzu,však netreba všetko hneď. Lenže to nejde,stále rozmýšľam nad svojou orientáciou.. Keď vidím nejakú ďalšie dievča,ktoré mi padne čo i len na sekundu do oka,dokážem na ňu myslieť celé mesiace,čo sa mi v prípade chlapcov nestáva..Ja neviem,čo mám robiť..
Problém..
Za prvé neviem prečo píšeš na nete cudziemu človekovi, že ho ľúbiš. Jedna vec, že sa mu dá normálne vysvetliť, že ho nepoznáš až tak dobre a osobne a preto mu nemôžeš povedať, že ho ľúbiš a jednak mu aj tak len ublížiš, keď na stretku budeš odmeraná.
Za druhé, koľko máš rokov? Lebo v puberte sa ti dosť burcujú hormóny a môže to byť aj tým.
Za tretie, nesnaž sa zamilovať na silu. Keď spoznáš niekoho, kto ťa bude priťahovať a bude to vhodný partner, tak to príde samo. Či to bude chlap alebo baba
Svojou orientáciou sa netráp, môžno si bisexuálka možno lesba, nerieš to teraz. Rozhodne to nie je žiadna tragédia. Ako Bi máš viac možností ;)
Však práve.. Ja nechcem aby to tak bolo,lebo sa citim dosť blbo,ale no aj tak ďakujem.. Možno ešte tým nejako prejdem.. Dúfam
hm,toto je vážne divné ..hm,naprklad ale ja mám niečo podobné,akože nemyslím celé mesiace na dievča,čo sa mi "zapáči " ,mne sa dievčatá nepáčia,ale strašne sú mi niektoré sympatické,napriklad zo školy mi je jedna baba strašne sympatická,lebo je podobná mne,a veľmi mi imponuje ako človek,..
a často aj hodnotím" tá je pekná " ," tá je krásna " a tak ..
ale pokukávam po chlapcoch ...
aj som mala už tri vzťahy s mužmi :)takze asi nie som vadná ,dufam ..
ale tiež niekedy mám pocit,že chcem vyobjímat a vybozkávať niektoré baby ,ktoré mám vazne rada ..neviem,čo to je ..ci je to normalne,alebo nie...
a k tebe ,tak toto asi nie je normálne ked na ne myslis mesiace a nie na chlapov ..asi budes lezbička ..no :(