Ahojte,mam 21 a 9-mesacny vztah s rovnako starym partnerom,ktory sa dostal do slepej ulicky.Vcera mi partner oznamil,ze si chce dat pauzu vo vztahu.Prislo to ako blesk z jasneho neba,vobec som to necakala,nakolko v nasom vztahy neboli ziadne vazne problemy.Odovodnil to tym,ze ma pocit,ze ma nemiluje tak intenzivne ako ja jeho a ze "ja hľadám sám seba a neviem čo chcem od života, chcem ale aby si bol šťastnýá a to neviem či ti práve ja viem ponúknuť."Vraj mu mozem kedykolvek napisat alebo zavolat,ked sa budem citit sama,co vsak samozrejme neurobim.Nebudem sa vnucovat.Myslite,ze je to zaciatok konca alebo este mame sancu?Velmi ho lubim a ide mi puknut srdce,nechcem ho stratit :(
Partner navrhol pauzu vo vztahu.
ty mu to chces odpustit,ak spravne chapem ..ze ta enchal prakticky ..no tak,ked ho okaslala jedna ,alebo nahodou hned sa nenasla nahrada za teba.tak si mu dobra aj ty-poznam doverne taketo uvazovanie ludi :D nanestastie
ste veľmi krátko na to aby ste mali pauzu vo vzťahu. A opýtala si sa či ta miluje??? Alebo čo sa chystá urobiť???
mne sa len nepozdava, ked jej povie, ze ju nemiluje tak intenzivne a nakoniec ani nie po tyzdni je z toho laska ako hrom...
a inak zdielam nazor s Magy, ze pauza vo vztahu nemusi hned znamenat rozchod aj ked vo vacsine pripadoch to tak zial je...
JA a svatost zmierenia od pomaranca ?? :DDD som myslela ,ze sa od smiechu zadusim ,ty si ale cislo chlapče :)))
fuuuha :)
ale no taaak ,tak chlapec zakopol ,ved kazdy obcas pochybí ...... ak maš podozrenie ,ze je za tým ina baba ,nechaj ho nech si tuto situaciu poriadne "vyzerie" ... nieze sa mu budes vrhat okolo krku ,len co ho zbadas vo dverach
@Janica8877 a preco ti to asi pisal do spravy a nepovedal osobne pripadne nezavolal? ja si myslim, ze ten vztah by si mala ukoncit, lebo on je s tebou evidentne len pre to, ze ho nechce ziadna lepsia...v podstate ti to aj sam hovori v sms o "hladani stastia" - znamena to, ze s tebou neni stastny vo vztahu, ale radsej bude mat sex s niekym koho nemiluje nez by ho nemal mat vobec...tiez si myslim, ze pocas "pauzy" chrapal s nejakou inou - to hovori v tej vete "dufam ze mi to niekedy odpustis co som spravil..." a suhlasim s Leela333, ze dotycna mu dala kopacky...