vypluvanie

jonzetta

mama to nekupuje, to mame z normalneho stromu, normalne naluskane a normalne ulozene v takych megasackoch.. sak uz som sa rozhodla, ze ani jeden orech do mna uz nepojde :)
lera, tiez mi odlahlo, ze nesom jedina... uz som si zacinala mysliet, ze som vadna :) ale mali by sme s tym prestat, racej to jedlo dat nekomu, kto to aj spapa..

123456

povedz mame, nech to nekupuje a basta... sak ty ich vyhodis tak ci tak... keby mama vedela, co s nimi robis, tak ti jednu zaprasi...

lera

jonzetta a ja som si myslela ze som jedina na svete :( ani nevies ako som sa potesila a hlavne prekvapila ze take nieco robi aj niekto iny... ja to tiez robim aby som nepribrala ale proste ked mam chut na to tak to aspon pozujem...

jonzetta

:) no jo, to je asi pravda... spomeniem si na hladujuce vevericky, ked si nabuduce budem chciet dat orechy:))) btw, vyhodit ich nemozem, sak by ma mama zabila!!!
:)))

mackousko

Radim ti ich vyhodit inak ak ich je vela, zies ich vela, priberes vela. A inak len tak zvachat a potom vyplut neni ti toho luto namiesto toho si to mohla dat vevericke.

jonzetta

no sak to, ze s vlasskymi orechmi sa akosi neviem kontrolovat... mame ich doma kopu a su straaasne dobre ale aj straaaasne kaloricke :(

aljoška

No tak ich nežuj a daj si niečo iné,ak ti ide o kalorie,tak menej kalorické.Ale nemyslím,že pár orieškov je až tak kalorických.A okrem toho sa vraví že orechy sú zdravé.Samozrejme ak ich nezješ za večer celý pakel.