chcela by som sa spytat, ci je normalne, bezpecne abo ucinne, ked volaku stravu (vacsinou len take kaloricke veci ako oriesky) len pozujem a potom to vyplujem... bo viem ze by som mala potom vycitky..je taketo volaco normalne?
vypluvanie
mama to nekupuje, to mame z normalneho stromu, normalne naluskane a normalne ulozene v takych megasackoch.. sak uz som sa rozhodla, ze ani jeden orech do mna uz nepojde :)
lera, tiez mi odlahlo, ze nesom jedina... uz som si zacinala mysliet, ze som vadna :) ale mali by sme s tym prestat, racej to jedlo dat nekomu, kto to aj spapa..
povedz mame, nech to nekupuje a basta... sak ty ich vyhodis tak ci tak... keby mama vedela, co s nimi robis, tak ti jednu zaprasi...
dievcata,vy ste trieda
jonzetta a ja som si myslela ze som jedina na svete :( ani nevies ako som sa potesila a hlavne prekvapila ze take nieco robi aj niekto iny... ja to tiez robim aby som nepribrala ale proste ked mam chut na to tak to aspon pozujem...
Tak si ich daj len pár.Nemusíš ich zjest celé kilo.
Radim ti ich vyhodit inak ak ich je vela, zies ich vela, priberes vela. A inak len tak zvachat a potom vyplut neni ti toho luto namiesto toho si to mohla dat vevericke.
No tak ich nežuj a daj si niečo iné,ak ti ide o kalorie,tak menej kalorické.Ale nemyslím,že pár orieškov je až tak kalorických.A okrem toho sa vraví že orechy sú zdravé.Samozrejme ak ich nezješ za večer celý pakel.