Robim v jednom podniku ako barmanka asi rok. Máme tam jeden hrací automat a to je môj problém.
Asi pred tromi mesiacmi som si skusila hodit 2 eura a vyhrala som znacnu sumu. Odvtedy ma to láka. Lenže asi dva tyzdne si uvedomujem, ze uz nevyhravam, len tam hadzem. Za posledné tri zmeny som prehrala celu svoju vyplatu, cim viac tam dám, tym viac so slzami v ociach dufam, ze sa mi to vrati. Ale nevratilo sa a ani sa nevrati.
Nikdy predtym a ani nikde inde ma automat neláka. Len teraz v tejto mojej robote. Ked nemam zakaznikov, ze nuda, alebo ked je zaverecna... ze skusim, a skusam dovtedy, kym tam nedam ozaj vela penazi. Vzdycky s nadejou, ze ich dostanem aspon spät. A ze ked pridem do roboty nabuduce, uz tam nedam ani cent.
Ale.... dam... zas s nadejou, ze sa mi to aspon vrati... Ale nevrati a ja uz mam strach ist do roboty, lebo ak nevyhram, zas len prehram a tie peniaze sa mi uz nikdy nikdy nevratia
Ako si prestat vsimat automat v robote?
bezrozumu - bohuzial ano, budes potrebovat odbornu pomoc (psychologa), pretoze mozes velmi lahko prepadnut gamblerstvu. taka vec sa riesi individualne, to sa neda tu cez pismenka.
jedno si vsak zapametaj: tie vyherne automaty SU NAPROGRAMOVANE TAK, ABY PRINASALI ZISK MAJITELOM! nie tebe, inym hracom atd...
Fero,sprostejsiu radu treba hladat. Namiesto toho aby si ju povzbudil nech na automat ani ockom nekukne a ty napises toto.
Bezrozumu. Minut prachy za dva tyzdne nie je sranda. Ak tomu nedokazes odolat tak to podla je vazny problem. Nechcem strasit ale daj sama sebe taky test ci to vydrzis do konca mesiaca.
a este: tato praca ma bavi, celkom slusne zarobim, vsetko je v pohode, nechcela by som menit...
len toto je naozaj tak strasne velky problem pre mna, prosim, poradte mi ako sa spamätat a robotu si uchovat
vypoved napadla samozrejme aj mna... nebudem predsa chodit do prace, v ktorej sa zo mna stane zavislacka, a v ktorej nie ze zarobim, ale este tam budem musiet priniest...
neviem co mi takto preskocilo, doteraz bolo vsetko v poriadku, pri kazdej inventure som sa tesila, ako dobre som vysla, a teraz... hvoorim, za dva tyzdne vyplata v prdeli.
Nechapem to ani ja, ako tam tí ludia do toho cpú a cpú... A sama sa nad tym pozastavujem... ale skratka pride cas, kedy to chcem skusit aj ja...
Nemyslim ze je to uz na odbornika, ved hovorim ze mi šibe asi dva tyzdne...
Mám v robote knihy, casopisy, krizovky, zobrala som si aj strikovanie, ze malej urobim sveter a nebudem sa nudit, ale aj tak sa mi zda, ze na to cas stale mam.
Co este si mam vymysliet aby som tomu dala pokoj?
Cim skor vyhladaj odbornu pomoc. Myslim vazne, ked si narobis dlhy bude prilis neskoro. A navyse snad si nemyslis ze ten automat tam stoji aby si hraci zarobili. Je to cisto len odrbavanie. Raz vyhras a potom stokrat prehras. Ved to sma isto vies. Ja to nechapem ako moze niekto takto vyhadzovat peniaze...