No začalo to v škole. Šiel som po chodbe so svojimi spolužiakmi, keď som v tom zazral peknú kočku. Bola veľmi, veľmi a ešte raz veľmi pekná. Zo začiatku som si myslel, že to je babenka, zadaná(keďže bola taká čajočka). Na obede my zakývala, a tak som mal z toho dobrý dojem v tom, že mal som ju chuť zbaliť. Počkal som pár dni keď už sa chýlil školský rok ku koncu.
Zistil som si o nej, že má 18. (Ja mám momentálne 17)...
Nakoniec som dostal od nej číslo, kde sme si sms-ovali. V tom sme sa začali poznávať. Ona bola na konci bývalého vzťahu a (snáď), pred novým. Rozprávali sme sa a aj stretli pozval som ju do "hospody", kde sme preberali všeličo možné. Neskôr sme sa rozlúčili a odlúčili. Hneď ráno som jej začal písať, a problém bol v tom, že som si aj trochu protirečil oproti minulovčerajším rozhovorom. Neskôr to šlo tak, že my už nechcela veriť. Prišiel obed a s ním aj ona. Stretli sme sa u mňa, kde sme si nevedeli pár vecí vyjasniť.
Potom sme sa trocha pochytili do seba. Neskôr sa má spýtala, že koľko mám rokov. "16" povedal som tak. Po niekoľkých sekúnd nazerania povedala, že sa zmýlila. A že si so mnou nechcela písať. A že som vraj nato veľmi mladý,(sex), atď....
A prvý krát keď ma vydela tak si myslela, že mám 19. (teda, viacerí tvrdia, že vyzerám na 19)A jej pohľad bol taký ako keby šiel jej PRAVÝ(Mám nádherná vyposilovanú postavu, mám nádherné čierne vlasy-povedala)... A ako náhle zistila, že my je 16 a nie 19, tak som proste dostal "košom"...
Tak neviem, potreboval by som poradiť lebo som sa zabuchol, a asi aj ona do mňa, len si to nechce pripustiť alebo aj to, že by sa jej kamoški smiali z toho, že chodí s mladším.
A rada, ktora by my pomohla, by my aj uľavila na srdci.
Som skôr typ, ktorý nevie toho moc o babách. Skôr som typ, ktorý sa fláka po meste s kamošmi, všelijaké športy. A hlavne je to, že chodím do posilovne 3 roky(v kuse) skoro každý deň(asi 4/ dni v týždni)... čítal som tu aj inakšie príspevky, ale to bolo v podstate niečo iné a pomoc, ktorá by my to mne a mojej vymakanej-sprostej gebuli vysvetlila.
A vyzerá to, že asi do posilovne môžem chodi viac ako 3 roky, aj desať rokov, babenky na mňa budú letieť, ale keď zistia môj pravý vek tak utekajú. Proste potrebujem poradiť...
Môj problém - prosím o odpoveď...
Ved to, neviem ci jej vadil len moj vek...
Viac - menej, pokaslal som to JA, chcel som jej este povedat niekde na tichuckom miestecku: " Ze ked ju uvidim tak sa my roztrasu kolena a vyschne my v hrdle, ze my nanej zalezi, a ze nech my da este jednu sancu, aby som jej mohol dokazat ako ju mam rad." no nenabral som odvahu a asi ju ani nenaberiem. Ked si mam spomenut na ten trapas u mna ze niesom na sex hento, tamto... tak my je normalne zle...
Zabralo by to keby som jej to povedal???
ach tak..,už to chápem...,ale čo ti vyčítala ona? iba tvoj vek ? lebo to sa mi zdá také nefér,lebo niekto môže mať 35 a byť sprostý a niekto 16 a byť inteligentný.
keď jej na tebe vadil len tvoj vek,tak by som to ďalej neriešila,lebo to je taka podpásovka podľa mňa
zaba, sorrac povedal som 19. To je preklep...
VIEŠ,TROŠKU SI TO POKAZIL..ŽENY TO NEZNášAJú,KEĎ IM NIEKTO KLAME,ALEBO SI Z NICH ROBí SRANDU..A EšTE S TýM ZAčíNAť..NIE VEĽMI šťASTNé RIEšENIE.nO,ALE SKúS JEJ TO NEJAKO LOGICKY VYSVETLIť.
jA NEROZUMIEM TOMU: NAPíSAL SI , žE Máš 17,BáL SI SA,žE SA JEJ KAMARáTKY BUDú SMIAť, žE Má MLADšIEHO,TAK SI POVEDAL,žE Máš 16?! aKú TO Má LOGIKU?
MYSLíM SI, žE JEDINý SPôSOB AKO BY SI S ŇOU MOHOL BYť,JE PRESVEDčIť JU,žE SI NA TO MAL NEJAKý DôVOD(žE SI SA TAK SPRáVAL),KTORý BY MOHLA AKCEPTOVAť.iNáč TI NEVIEM PORADIť
presne suhlasim s predošlym nazorom...ale podla mna ked mas tych 16 tak tak ako rychhlo si sa zabuchol sa aj odbuchnes pripadne zabuchnes do nejakej chrumkavej 16-tky uvidis ked budes starsi, najprv sa musis trochu otukat...a bla bla bla
Počuj, Vin Diesel, ak si jej písal sms-ky s takým pravopisnými chybami,tak sa jej nečudujem,že ťa nechala.Pekná postava nestačí.Ak si chceš získať staršiu babu,mal by si vedieť aspoň pravopis.Mne sa páčia mladí chalani, ale musí sa s nimi dať pokecať.Len pre zaujímavosť,môj "zajačik" má 19 rokov.