Aj vy mate potrebu problemy zo seba vykricat?

Príspevok v téme: Aj vy mate potrebu problemy zo seba vykricat?
Lulu2011

Vcera ma to tak napadlo, nahromadila sa vo mne zlost a keby som mohla zacnem zjapat ako nikdy, viac veci potrebujem dat zo seba von, len mi je blbe rozbijat veci a vrieskat v panelaku :))) ani vonku nechcem, este by ma niekto v kazajke odvliekol, co je dobre na ventilovanie? nakupy nepomahaju, potrebujem kricat :) ako sa ventilujete vy, ked vas viac veci stve v zivote?

Lulu2011

Maoam - ja maximalne nemam naladu a potom mi to je aj hned luto, ze vlastne dieta nemoze za to, ze nemam naladu, ale toto som si vedoma, napriklad nikdy som ho neudrela, alebo nieco podobne

Maoam

Lulu, viem, ze nie si ten typ, ale by si sa divila, kolko ludi ventiluje svoj hnev napr. na detoch alebo partneroch alebo slabsich jedincoch, je to nechutne.
Napr. zena ma hnev na muza,a le vybije si to na detoch, ktore za nic nemozu a pod.

Maoam

Lulu, to som dala zo srandy, to sklo, nevedela som, ze sa trafim.
No, ja sa uprimne priznam, ze ja ked niekedy tu citam niektore prispevky, tak mam tiez obrovsku chut niekedy napisat cosi ako 'drzte uz huby', lebo niekedy je to neunosne aj tu, nieto v realnom zivote :D

Lulu, neviem, co sa v tebe nahromadilo, ak mas vseobecny hnev, daj to von niekde, kde budes sama, ak mas problem s konkretnou osobou, vyries si to s nou a kludne razne, len si nevybijaj frustracie na osobe tretej (slabsej od teba), ktora nie je pricinou problemu

to len ako tip

Lulu2011

M25 - tak ja osm aspon v tom postupila, ze aspon poviem, ked ma nieco serie, ale aj tak je to vo mne, kedysi to bolo horsie, ja som sa neopovazila nikomu povedat, ze ma nieco stve, trapila som sa sama, teraz uz poviem na drzovku, ale nepomaha to, potrebujem niekoho aj uskrtit trosku ak by sa dalo :D :D :D

Lulu2011

Maoam - zumba pomoze? nie jasne, ze nie som :)) chodim vonku s malym na ihrisko, do mesta vsade, ale tam sa to nehodi :) mi je blbe samej sa niekde zasit a vrieskat, ale vcera ma napadlo, ze presne to potrebujem takto si ulavit, alebo si kupim boxovacie vrece :)