Aj vy mate potrebu problemy zo seba vykricat?

Príspevok v téme: Aj vy mate potrebu problemy zo seba vykricat?
Lulu2011

Vcera ma to tak napadlo, nahromadila sa vo mne zlost a keby som mohla zacnem zjapat ako nikdy, viac veci potrebujem dat zo seba von, len mi je blbe rozbijat veci a vrieskat v panelaku :))) ani vonku nechcem, este by ma niekto v kazajke odvliekol, co je dobre na ventilovanie? nakupy nepomahaju, potrebujem kricat :) ako sa ventilujete vy, ked vas viac veci stve v zivote?

Maoam

preco bola zrusena tema Budte radi za to, co mate, nestihla som si precitat, co sa tam stalo pred zmazanim, niekto na mna nadaval alebo co sa stalo?

xdanielax

v BA sa uz po dva razy konala "destruction party" kde sa rozbijaju veci :))

ale doubledog ma lepsie napady.

kazdopadne, ked sa ti chce kricat, tak kric, nechapem, naco hladas komplikovanejsie alternativy.

Lulu2011

viete ako bol horor Hostel, tam si ludia uspokojovali vrazedne chútky za peniaze, americania na vrazdu bolinajdrahsi :))) tak by mohli byt nejake tie miestnosti s roznymi vecami, co sa daju rozbit, udupat, miestnost vytapacirovana, kde sa da vrieskat a nepocut inde a na zaver nejaka meditacna kde sa clovke dostane do normalu

Lulu2011

Maoam - :))))) to by bola hororova scena, aspon pre tých, co by netusili, ze hladas pneumatiku :)

ja sa smejem ludia, to som potrebovala tiez

Lulu2011

dobledog - kks, ale to nemas teraz zly napad s tou miestnostou! hned by som si teraz zaplatila :)))

cinku nie, prsny sval dosivat nechcem :) metalovy koncert by bol fajn aj za cenu 2 dnovej straty hlasu by som kricala same skarede slova, to by sa tam hadam stratilo, pneumatiku som neskusala, to kladivo sa ti neodrazilo do hlavy? :))

pacilo sa mi v zufalych manzelkach, neviem, ci ste videli, ako baba nacmarala na platno machule a potom to prebodala, inak mam v sebe taku potrebu, ze mam kreslit, vykreslis svoje emocie von, stojan, farby, stetce mam, asi zacnem

doubledog

metod je mrte, otazka je, ci ich dokazes pouzit

v ramci crosfitu je take cvicenie: mlatis velkym kladivom do traktorovej pneumatiky, je to super :)

potom este ma napada metalovy koncert, ale to je zahul na hlasivky, ked tam rucis ako tur.

no a potom klasika, sport, vytrvalostny beh, alebo boxovacie vrece
alebo nalozena velka cinka na benchpres a ty pod nou :)

asi zacnem podnikat v tejto oblasti :)
budem ponukat uzavretu miestnost, kde mozu ludia nieco rozbit, znicit, rozdrtit, rozstrielat napadrt