Nemáš kamarátov, nemáš s kým von? - mám nápad !

Príspevok v téme: Nemáš kamarátov, nemáš s kým von? - mám nápad !
jahodka123

Čaute. Vela z vás sa tu sťažuje, že nemá priatelov, nemá ísť s kým von, komu sa vyrozprávať a pod. Je mi lúto ludí, ktorí sa nemajú na koho obrátiť alebo s kým tráviť volný čas. Tak ma napadlo, že by sem mohol napísať každý, kto je sám a aby pridal aj mesto, odkial je + nejaké stručné info o sebe (záluby a pod). Možno sa tu podarí naviazať nové kamarátstva a ak sa pošťastí, aj vzťahy :) Nechcem tu robiť nejakú zoznamku, len ma mrzí, keď je niekto sám, pretože nikto si nezaslúži byť sám...

Slecna A.

ako ano, aj na mna ked tu par raz padla daka sprska zlosti, tak som sa prirodzene branila, ale pride mi to uz prosto moc...Ale tym samozrejme nikomu nevnucujem moj nazor :) Len som akosi pocitila napisat too :)

Maoam

myslim, ze skor ide o to, ze je jedno, ci v realnom zivote, alebo virtualnom svete, sa ludia brania voci nefer zaobchadzaniu, to je vsetko

Slecna A.

dufam, ze nikto moju reakciu neoznaci za "utok, vysmech, ironiu" a neviem co este... :)
Ked vas ludia citam, normalne ma desite...je sice mile, ze tu fungujete pomaly ako "kamosi", ale akosi to prelieza mnohym cez hlavu... :) Je to forum, nie skutocny zivot, no obcas mam pocit, ze sa to tu berie tak vazne, ako by to pre niekoho skutocny zivot bol...

Ci aj ja to teraz beriem prilis vazne? :D

Maoam

Leela, ano, aj ty si to schytala :-). S tym nickom, to bolo vramci rozhovoru s Xxy.

Jahodka vidi za vsetkym utok, vsetky reakcie vyhodnocuje ako zlomyselne, dnes uz zmazali kvoli tomu jednu celu temu, takisto tam obvinovala rad za radom ludi z niecoho, co vobec neurobili.
Neviem, aky ma problem, ale dnes je mierne paranoidna.

Leela333

Ja neviem, ale mám pocit, že tak trochu som to schytala aj ja, aj keď nechápem prečo.

Čomu pomôže, že si zmením nick? Ak sem zablúdi niekto, kto ma spozná na základe mojich príspevkov?

V každom prípade som vôbec nepochopila, v ktorom príspevku si Maoam robila srandu. A to som si kvôli tomu znova prečítala celú tému.

Maoam

xxy - zvlast ked XY dalsich ludi napise takmer identicke vypovede, ale to je jedno, schyta to Maoam :D
asi si zmenim nick