Čaute. Vela z vás sa tu sťažuje, že nemá priatelov, nemá ísť s kým von, komu sa vyrozprávať a pod. Je mi lúto ludí, ktorí sa nemajú na koho obrátiť alebo s kým tráviť volný čas. Tak ma napadlo, že by sem mohol napísať každý, kto je sám a aby pridal aj mesto, odkial je + nejaké stručné info o sebe (záluby a pod). Možno sa tu podarí naviazať nové kamarátstva a ak sa pošťastí, aj vzťahy :) Nechcem tu robiť nejakú zoznamku, len ma mrzí, keď je niekto sám, pretože nikto si nezaslúži byť sám...
Nemáš kamarátov, nemáš s kým von? - mám nápad !
Nahodou tato tema sa mi celkom zapacila. Vzdy lepsie ako tie smutne pribehy z inych tem. Ale so mnou sa aj tak nikto nebude chciet kamaratit... heh
Ved ja to nemyslim v zlom. Len ze vacsina sa tu uz celkom pozna.
katus no možné je všetko ale uvedomuješ si, že je rozdiel medzi kamarátmi a skutočnými priateľmi a ja som skôr človek čo celý život hľadá to druhé. Asi nie som v dobrej téme lebo kamarátov a známych mám veeeeľa.
Cariboooooo vidim ze ty urcite kedze tvoj nick patri k hostom
Aj tak sem chodia len ti isti ludkovia.
Tak nech sa paci. Rada ta uvitam v diskusii. Neviem co je na tom zle. Samozrejme nejde len o pisanie si na internete ale asi to nie kazdy chaaape.
Ja som sa s priatelo spoznala na nete... Teraz spolu byvame... V nasom spolocnom byte a tesime sa jeden z druheho uz niekolko rokov
Naozaj si myslite, že takto vznikajú plnohodnotné priateľstvá.....? No ak niekto naberie odvahu a naozaj sa z Vás stanú kamaráti tak potom sa k téme pridám.
Ste trapne. Tak si bude same!!!!!!!
Tak ja to skusim....
Ahojte volam s katka,27rokov,zilina...
A koho hladam?????nejaku babu ktora tak tiez hlada kamaratku do pohody a aj nepohody cisto iba na kamaratstvo kedze mam priatela.....teda v podstate najlepsiu kamosku ktoru nemam na babske keci....tie co chcete flamovat po diskotekach ..radsej ani nepiste
Moj kontakt katarina51@post.sk
tak ja chapem...sama som sa tu stretla s tym, ze som cosi napisala a bolo to pochopene uplne inak, este aj otocene proti mne...ale prave to je ono. Je to forum, internet, zabavka...ale tu to asi konci :) A preto si uz akosi z toho nic nerobim.
Ale ano, priznavam, clovek ma potrebu sa branit, ak je krivo obvineny, alebo zle pochopeny :)