Už pár dní mám problém s jedným okom. Začalo mi slziť, opuchne okolie, je červené. Druhé oko je v poriadku. Najhoršie je to keď čítam alebo som pri počítači. Keď dva dni oko nezaťažujem, nejdem von na vietor ani nečítam, nepozerám telku a nie som pri počítači, tak sa to stratí. Stačí však len chvíľu oko namáhať a okamžite je začerveňanie, opuch aj slzenie znova. Neviem, čo to má znamenať a prečo sa to týka len jedného oka. Musím ísť k očnému, len s týmito lekármi je v Bratislave problém. Ak poznáte nejakého dobrého odborníka, prosím poraďte. Ďakujem.
Dobrý očný lekár v Bratislave - poraďte!
Ahojte! za mňa jednoznačne očná klinika iClinic v Bratislave. Pred časom, som u nich podstúpila vyšetrenie aj operáciu metódou Relex Smile. Pôvodne som chcela ísť na operáciu Z-Lasik, avšak po posúdení môjho stavu mi bola doporučená vhodnejšia metóda - Relex Smile a nemôžem sa sťažovať :). Cítim sa skvelo a je to ten najlepší pocit sa ráno zobudiť a nehľadať okuliare a neobjednávať nové a nové šošovky, ktoré keď nosíte pravidelne a roky,ako v mojom prípade, tiež po čase si uvedomíte, že to nebola taká malá investícia. Najlepšie investovaný čas a peniaze! Obrovská vďaka patrí skvelej pani doktorke Petre Hlaváčovej - Ďakujem!! :)
V Bratislave sa nám zapáčilo očné centrum excelens. Prístup lekárov je ukážkový a prístrojové vybavenie výrazne vyššie než slovenský štandard. Môžete sa naň pozrieť na xcelens.sk ;)
Pre buducnost, ak by ste mali niekto podobne problemy, pozrite stranku ocna-ambulancia.sk. Su tam zdruzene 3 sukromne kliniky, kde sa ale da ist na preventivne vysetrenie zadarmo, lebo to preplaca poistovna, Dovera, VsZP aj Union :)
Prepáčte, nezobralo mi to link, tak si skúste vygúgliť napr.
MUDr. Roman Ondreička
Dobrý deň,
nech sa páči, zoznam očných lekárov v Bratislavae aj s referenciami od pacientov, určite si vyberiete