Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sociálne štipendium

Príspevok v téme: Sociálne štipendium
katik27

Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o radu. Dala som si žiadosť na poberanie sociálneho štipendia. A v súvislosti s tým by som sa vás chcela opýtať, ktoré príjmy sa posudzujú, keď je môj otec na predčasnom starobnom dôchodku od 13. 01. 2012. Posudzuje sa už výška dôchodku alebo ešte príjmy za rok 2011. Pani úradníčka odo mňa chcela len výmer dôchodku, ale v rozhodnutí o nepridelení sociálneho štipendia napísala, že mi štipendium nevychádza na základe príjmov za rok 2011. Ako je to možné? Prosím, pomôžte.

šumienka

dobrý deň. vedel by mi niekto poradiť? v januári som podala žiadosť o sociálne štipendium, zatial sa mi nikto neozval ani nedal vedieť či mi ho vôbec schválili. Jedna pani na študijnom mi však povedala, že aj ked mi ju schvália tak mi bude vyplatená az v apríly/ máji. Vie mi niekto povedať prečo?

ewelin28

Ak tvoj otec počas posledných troch mesiacov pred podaním žiadosti nemal iný príjem okrem dôchodku, tak sa zohľadňuje len dôchodok a jeho príjmy za rok 2011 sa neskúmajú....ak mal iné príjmy,potom áno....ty si svoje príjmy nedokladovala žiadne,ani nik iný z rodiny?