Kventiax 25 mg

Rolko

Fíha,vy ale beriete velmi silné dávky Kventiaxu...že 100...
Ja beriem už roky na večer Kventiaxu 25 mg+Trittico 150,a Timonil 300-ku,a spím ako zabitý.A ráno o pol piatej vstávam ako rybička,a idem pracovať.Na ráno mám Brintellix 10 mg-1 tbl.,a neurol p.p.0,5-ku,a aj neurol 0,25-ku p.potreby.Niekedy neurol mi netreba vôbec,záleží na situácie v roboťe.Niekedy si musím aj 1 mg naraz si dať...takto fungujem už 18 rokov.Môj psychiater vždy dbá na to,aby ma neutlmoval,lebo aj ked som na ID na 50%,pracovať musím,aj v tých najhorších depresívných,úzkostných stavov.Síce len pol dňa vládam,ale aj to je lepšie,ako doma sedieť.

lesyavolosno

Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.

r0s4

ahojte, mam 13 a beriem 50mg kventiaxu rano a 100mg vecer, mavam z neho strasne navali tepla, je zima a mne je stale horuco, mate to aj vy?

Varus

Ja som užíval Kventiax 200Mg a mal som z neho niekedy po jeho zobratí nasledovné účinky. Liek som užíval o 22:00 večer, takže som nemohol niektoré noci asi hodinu, niekedy aj viac zaspať, pretože mi začalo veľmi biť srdce, zle sa mi prehĺtalo, mal som sucho v ústach, tlak v ušiach, upchal sa mi nos a zle sa mi dýchalo. Teraz užívam 100Mg a všetko je v poriadku a žiadne vedľajšie účinky nepociťujem, takže ja som zatiaľ spokojný.

Mario1222

Ja som mal pri tomto lieku nasledujúce vedľajšie účinky : nechutenstvo, žalúdočná nevoľnosť, výrazný úbytok hmotnosti, slabosť, búšenie srdca a nepravidelný pulz. Takže je to liek, ktorý mi škodil vo všetkých smeroch. To bolo asi aj tým, že som užíval 400 mg dávku, a nepomohlo ani jej zníženie na 200 mg. Museli ten liek vysadiť úplne, aby som mal pokoj. Asi sa potvrdilo to, že jeden liek robí dobre len jednej skupine ľudí, nie všetkým.

ladyinblack

ja ho beriem tiež, 50 mg denne a odkedy ho beriem, to je asi 4 mesiace, nepribrala som, ale ešte som schudla 5 - 6 kíl...ale mám aj anorexiu, tak je to asi tým...

Ernie

ja uzivam 400Mg a bez tohto lieku sa uz nevyspim. neda sa uplne vysadit ale pomaha voci depresii , ma vedlajsi ucinok pribera sa po nom.

cukrcek

Je to najvacsi hnus liek ludia neberte ho . Sposobil m,i strasne zavraty , tazobu on neulavuju ale stav pohorsuje a vobec z toho nespite este je Vam zle

yang4

" Kventiax s účinnou látkou Quetiapín užívam už roky a som nadmieru spokojný! " má pozitívne pôsobiť na depresiu i na kvalitu spánku _ to sa od neho očakáva.....

xirenka1

Omyl: ked netreba,tak ho neber,ja uz pomali neviem ani kolko mam rokou,tiez mam pamat nulovu...navyse som s toho pribrala velmi