Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problemy vo vztahu

Príspevok v téme: Problemy vo vztahu
Kuly V

Nestastna..... prosim o pomoc. Co mam robit?
Mam jedno dieta (8 r.), manzela. O dieta sa stara v ramci svojich casovych moznosti, dieta miluje. Medzi mnou a muzom laska nie je. Teda nie z mojej strany, muz tuzby ma. Nevyjadruje mi city, ani po mojich vycitkach. Cestuje si s kamaratmi po svete, s kolegami na chaty, mna nechava doma. Zijem pri nom nenaplneny zivot. Az na nase dieta...
Stretla som muza. Nie je to sexualny ulet, ani majova laska. Viaze nas hlboky cit este z cias, ked sme boli mladi. Tiez ma zenu a jedno dieta. Sme spolu stastni, obaja zijeme v nenaplnenych vztahoch.
Nevieme, co mame robit, sme zufali. Ide nam o deti, tie ranit nechceme. Luto nam je nasich manzelov, nie sme lahostajni k tomu, ze sme ich zradili. Ale ziadne intimne city k sebe neprechovavame. Teda nie z nasej strany.
CO SI POCAT?
Zit i nadalej v spolocnej domacnosti s doterajsim partnerom kvoli detom a sucasne prezivat krasne chvilky s laskou mojho zivota?
Rozviest sa nechceme, deti su pre nas prvorade. Ale ani intimny zivot uz nechceme...
Sme bezradni obaja...

firestar

volakedy to bolo tak, ze co si kto doma navaril, to si aj zjedol.
jake tuzby jake city. ty si matka a zena, co ta po inom muzovi nech su okolnosti akekolvek. jedine co mas pravo riesit je teda, aby si aj manzel zacal plnit povinnosti muza a zacal ta brat vazne. kto sa ma o teba starat? sused? toto vylic svojmu muzovi a nie chlapovi co ma tiez zenu a decko - naco to vsetko rozbijat

Magy

fuuuu... zamotane a tazke.
nejaka sanca na debatu medzi osmimi ocami a vydiskutovanie si tuzob, potrieb, predstav, navrhov? proste naliat si cisteho vina a uvidi sa. ak nic, tak nic. ale za pokus nic nedate.