Maitalon antikoncepcia psychicky problem

Príspevok v téme: Maitalon antikoncepcia psychicky problem
rencita

Ahojte všetci! Mám jeden problém už to bude pomaly rok čo beriem HAK maitalon...z počiatku som bola veľmi precitlivelá kym sa mi nevytvorila nová hormonalna hladina vplyvom antiky.Lenže teraz si čoraz viac všímam véééľmi zlé zmeny nálad som veľmi nervozna,podraždená nemám chuť sa smiať všetko ma hned vytočí do nepríčetna a je to dosť vyrazna zmena lebo predtym som bola velmi kludna okrem toho mám aj vyrazne zmenšenu chut na sex takmer žiadnu.Má niektorá z Vás takéto problemy ?Dakujem

Slecna A.

Recinta, inak...ja som po vysadeni absolutne nepribrala, sportujem kazdy den, maximlane mi trosku cm ubudlo z oblasti brucha. Kazda sme ina, u mna aj ta chut na sex bola velka pocas ant a je este vacsia bez antiky...Takze taak :) Musis sa dostat aj do pohody psychickej, bez toho nic nepojde dobre

Slecna A.

vysadit okamzite a skusit inu, alebo nemat ziadnu. Ja som si naschval dala pred 2 rokmi taku, ktora sa nesmie uzivat dlhodobo. Aj ked mi uzasne sadla, absolutne ziadne zmeny nalad, zmeny hmotnosti, sexualna tuzba naopak zvysena :) Teraz si davam na pol roka/rok pauzu a som spokojna velmi. Su aj ine sposoby ako sa chranit. Kondom neznasam strasne, aj priatel, preto sme sa rozhodli pre Pharmatex...pokial vsetko dodrzis ako mas, nic sa nestane. My to robime tak, ze aj napriek tomu, ze ten krem nici spermie, nikdy sa do mna priatel neurobi....CIze sme sa "poistili" aj takto....

M 25

ja užívam Maitalon asi dva roky a som nadmieru spokojná ..

no, treba skúšať a nájdete tú pravú. nie každá sadne každej žene..

rencita

xirenka už som si myslela že to nikto nezažil len ja a že som divna :D ja mam plet velmi dobru takže oto mi nejde velmi...

Paulinkaaa

Ja som vysadila HAK maitalon po 8 mesiacoch a som pribrala asi o 4kila a pleť sa mi vyhádzala neskutočne. Ani za najväčšie puberty som tolko pupákov na čele nemala ako vtedy. Ževraj softinelle je vyborna na čistenie pleti.

xirenka1

Ahojky rencita,mala som rovnaky problem,tiez som brala maitalon a spustili sa mi take depky ze sa s toho liecim doteraz

rencita

A ešte by som sa chcela opytat či nahodou nema niekto taku skusenost ze po vysadeni hak pribral alebo mal nejake neovladatelne chute na sladke alebo tak ?

rencita

Rozhodla som sa ju vysadit uplne...uvidim co bude potom ak sa to vrati do starych kolají že to bude fajn a žiadne negatíva to neprinesie tak budem bez HAk je to svinstvo fakt :(

Kvety zla

Ak mas vedlajsie ucinky sposobene antikoncepciou, povedz to lekarovi nech ti predpise inu, napriklad s mensim obsahom hormonov pripadne trojfazovu. Je mozne ze budes musiet vyskusat viacero druhov kym najdes taku, ktora ti "sadne". Netrp ked nemusis a neboj sa povedat ze ti tato nevyhovuje.