Takto: mám od januára priateľa, ktorý si ma na rozdiel od ex váži a je ku mne dobrý :-) Len neviem, či je čas, aby sme už bývali spolu a ako mu to mám naznačiť. Som mu vravela, že bábo by som rada, to súhlasil... Len čo teraz ďalej...On má spolu s mamou dva bytu, ktoré sú pri sebe, tak by sa tie byty dali znova rozdeliť nejakou stenou - len ako to povedať?
Odkedy treba bývať spolu?
no, ved ja sa rozhodnem....teda my sa rozhodneme
spolocne byvanie = pravidelny sex + priprava na rodinu
pomaranč, trochu si zagoogli, lebo to je materiálu dosť na knihu.
A kto vlastne navrhuje spoločné bývanie? Alebo v dnešnom svete je to jedno?
ja som rozvedená a druhý raz sa vydať nemienim, ani keby to bol samotný anjel
mala som papier na vzťah a ako to dopadlo
Vytvaras obdivuhodné nazvy tém. Napr. Mám sa PREDBEŽNE rozísť s priateľom?, Odkedy TREBA bývať spolu? , rozhodne už nadpis záujme. Mačka, neuvazuj nad dieťaťom, na to je priskoro. Radšej nikdy ako zbrklo. Inak skoncis navždy u mamy aj s malým a bez peňazí. Ked zarabas málo, hľadaj spôsoby ako zarobiť viac. Na materskej budeš prakticky bez príjmu. Áno, najprv treba zabezpečiť bývanie, zatiaľ by ste mohli spolu bývať v podnájme, aby ste sa lepšie spoznali.
takze hlavny problem je ten, ze ty zarabas menej ako priatel. ale nevadilo by ti to, ze decko prijde na svet a namiesto zakonnych rodicov bude mat matku a otca a dokopy to budu druh a druzka, ktorych bude dokopy spajat "len" decko a spolocna domacnost? a otecko bude mat volne zadne dvierka a hocikedy si povie koncim a odide od teba aj od decka a si na ulici nezabezpecena a nepomoze ti ani to, ze partner zaraba ovela viac ako ty, lebo sa na teba vykasle a alimenty platit nebude.
co takto ist na to od zaciatku a so zavazkami? sa vziat, utvorit spolocnu domacnost, pricom je jedno, ze ty budes zarabat ovela menej, lebo od teraz budete seberovni a vsetko bude spolocne, budete mat uzatvoreny trvaly pomer manzelsky, decko bude mat oboch rodicov pod jednou strechou a na jednom papieri. a ty sa nemusis strachovat ani o decko ani o byt. - ked priatel chce decko, nech si ta vezme. mozno to hovori dalsim trom tapam ako ty a na vsetky sa vybodne, ked pojde do tuheho(do trvaleho zvazku, aby sa na teba hocikedy nevybodol) mozno sa zachova inac ako sa teraz tvari
Priateľ by dieťa chcel - len aj predtým treba spolu bývať..a ja z môjho platu nemám na byt :-(
no, keby som mala sama bývať, tak z terajšieho platu by som mala iba na nájomné a na biednu stravu - neviem, koľko zarába priateľ, ale keby som sa ho spýtala,, mala by som povedať koľko ja a to by som sa od hanby prepadla