Odkedy treba bývať spolu?

Príspevok v téme: Odkedy treba bývať spolu?
biela mačka

Takto: mám od januára priateľa, ktorý si ma na rozdiel od ex váži a je ku mne dobrý :-) Len neviem, či je čas, aby sme už bývali spolu a ako mu to mám naznačiť. Som mu vravela, že bábo by som rada, to súhlasil... Len čo teraz ďalej...On má spolu s mamou dva bytu, ktoré sú pri sebe, tak by sa tie byty dali znova rozdeliť nejakou stenou - len ako to povedať?

biela mačka

ja som rozvedená a druhý raz sa vydať nemienim, ani keby to bol samotný anjel

mala som papier na vzťah a ako to dopadlo

leporelo

Vytvaras obdivuhodné nazvy tém. Napr. Mám sa PREDBEŽNE rozísť s priateľom?, Odkedy TREBA bývať spolu? , rozhodne už nadpis záujme. Mačka, neuvazuj nad dieťaťom, na to je priskoro. Radšej nikdy ako zbrklo. Inak skoncis navždy u mamy aj s malým a bez peňazí. Ked zarabas málo, hľadaj spôsoby ako zarobiť viac. Na materskej budeš prakticky bez príjmu. Áno, najprv treba zabezpečiť bývanie, zatiaľ by ste mohli spolu bývať v podnájme, aby ste sa lepšie spoznali.

hviezdicko

takze hlavny problem je ten, ze ty zarabas menej ako priatel. ale nevadilo by ti to, ze decko prijde na svet a namiesto zakonnych rodicov bude mat matku a otca a dokopy to budu druh a druzka, ktorych bude dokopy spajat "len" decko a spolocna domacnost? a otecko bude mat volne zadne dvierka a hocikedy si povie koncim a odide od teba aj od decka a si na ulici nezabezpecena a nepomoze ti ani to, ze partner zaraba ovela viac ako ty, lebo sa na teba vykasle a alimenty platit nebude.
co takto ist na to od zaciatku a so zavazkami? sa vziat, utvorit spolocnu domacnost, pricom je jedno, ze ty budes zarabat ovela menej, lebo od teraz budete seberovni a vsetko bude spolocne, budete mat uzatvoreny trvaly pomer manzelsky, decko bude mat oboch rodicov pod jednou strechou a na jednom papieri. a ty sa nemusis strachovat ani o decko ani o byt. - ked priatel chce decko, nech si ta vezme. mozno to hovori dalsim trom tapam ako ty a na vsetky sa vybodne, ked pojde do tuheho(do trvaleho zvazku, aby sa na teba hocikedy nevybodol) mozno sa zachova inac ako sa teraz tvari

biela mačka

no, keby som mala sama bývať, tak z terajšieho platu by som mala iba na nájomné a na biednu stravu - neviem, koľko zarába priateľ, ale keby som sa ho spýtala,, mala by som povedať koľko ja a to by som sa od hanby prepadla