Thalion skúsenosti

Príspevok v téme: Thalion skúsenosti
Krista bella

Dobrý deň. Mám dlhodobé problémi s trávením absolvovala som vela krvných vyšetrení aj na helicobabakter pylori ale vsetko negatívne a mám už aj strach aby to nebola rakovina. Mám 17 rokov... Tak som sa rozhodla navštívit centrum THALION v bratislave chcela by som sa spytat aké máte s nimi skúsenosti prípadne aj s celkovou anestéziou... Islo by o gastroskopiu... Za odpovede vopred veľmi ďakujem !!!

inaSkusenost

mam pocit, ze v predchadzajucom prispevku si robi srandu.

moja skusenost: bol som na vyseteni v thalione, odtial ma poslali na dalsie vysetrenie. potom som sa mal telefonicky objednat do thalionu na kontrolu. nemohol som sa tam 2 mesace dovolat, lebo tam mali nejake personalne zmeny. ked uz som sa konecne dovolal, tak na recepcii hned chcela dalsi "dar", lebo uz mi ten minulorocny vyprsal a to ze sa tam nedalo dovolat im vobec nevadilo, ze sa stava.

bol som u lekarky hned prve alebo druhe dvere za recepciou. P. doktorka mi nic bezneho nezistila(=nemam helikobaktera), takze na moje priznaky reagovala tym, ze to ma kazdy druhy, to ma aj ona,...absolutne neprofesionalne spravanie. mal som z nej pocit, ze ona dokaze zobrat iba vzorky do laboratoria a iba posuva ich vysledky - neprejavila ziadnu snahu o vlastnu analyzu mojho celkoveho stavu.

Danielitka

Bola som m v thalion na gastroskopii. Absolvovala som ju v celkovej anestete... Ja mam velmi zle skúsenosti s lekarmi ale tu sa mi potvrdilo pravidlo"nehadž všetkych do jedného vreca ". Profesionálny prístup skvelý personál, vsade vladla empatia pochopenie. Ja odporucam všetkými desiatimi. Za tie peniaze to stojí. Je to ta najlepšia gastroenterologicka klinika na celom Slovensku.

BR

Dobrý deň,
v Thalione som absolvovala Gastroskopiu aj Kolonoskopiu. Verte mi, naozaj som mala z toho vyšetrenia veľké obavy. Stretla som sa s profesionálnym, a hlavne ľudským prístupom celého personálu. Ďakujem MuDr.Smutnému, emapickej sestričke, ktorá Vás neustále upokojuje, usmerňuje dýchanie, o celom priebehu vyšetrenia Vás krok pred tým informujú. Odporúčam všetkým, ktorých to ešte len čaká. Držím palce :-) Rusnáková

sandra24

Ja mam velmi dobre skusenosti s medissimom v petrzalke :) je tam skvely gastroenterolog p. Paulen, a aj sestricka je uzasny clovek :) naozaj odporucam .)

dadulinda

Chcela by som takto verejne vyjadriť spokojnosť s lekarmi a sestrickami v Thalione.Vsetci su velmi milí a hlavne lekari sú odbornici.Konkretne p.primarka Kadlečíková a p.docentka Zelinkova.Dakujem za svoju dceru, ktora je v ich starostlivosti .Prajem pekny deň. Zelenska

mifor

Áno, pani doktorka Kadlečková je veľmi príjemná. Robila mi gastro aj kolono. Vybavila mi aj kapsulovú endoskopiu. Ináč ja som platila len registračný poplatok, za vyšetrenia som nič neplatila.

Richarddd

Zdravim vas, ako je to tam so spoplatnenim vysetreni. 50eur poplatok mi nepride ako prekazka ak za to dostanem adekvatnu starostlivost.
Potrebujem gastroenterologa na sledovanie, resp. predpis liekov, kedze statny GE v BA ma nechcu zobrat, ze sa mam dat sledovat u "svojho" lekara kde mi bolo diagnostikovane ochorenie.

Dakujem

mAjKa347

ja som planovala ist do Thalionu na kolonoskopiu, ale som nahnevana, lebo telefon VOBEC neberu, na mail neodpovedaju... ako ked tam pridem osobne, tak to ma objednaju, ale zdvihnut telefon, to sa im uz neraci... bola som uz objednana, potrebovala som sa len na daco ohladom kolonoskopie opytat, volam, pisem a oni nic...niekto to uz pisal, aj ja si myslim, ze keby mali konkurenciu, pristup by bol iny....

petra_petra

Dnes som bola v Thalione na gastroskopii. Doktorka Kadlečková, uplna zlata, dobry pristup. Samotne vysetrnie trvalo 2 minuty a nebolo to take strasne ako vacsina pacientov popisuje.

Koho to caka, drzim prsty, nie je to extra prijemne ale nic co by sa nedalo zvladnut.