Ahojte..bol niekto z vás na liečení anorexie v Martine? Ak áno , aké to tam bolo? :) Totižto pedopsychiatrička ma tam chce poslať a ja sa tak trochu obávam čo tam bude..
Liečebňa
Ja som zazil v nemocnici, ze jeden chlapec utiekol s jednym dievcatom po rebriku. Chlapec skoncil na A-cku /neviem na ako dlho/ a dievca bolo nezvladnutelne, tak ju prepustili, mne povedala, ze jej diagnostikovali schizofreniu.
Fruttia..presne preto tam chcem ísť , nájsť v sebe tú silu vyliečiť sa :)..A pán D keby bolo priberanie také ľahké že sa najem iba pred spaním tak by som už dávno bola za vodou ;)..Neviem či sú aj kratšie pobyty , ale doktorka povedala že väčšinou tam strávia tie 3 týždne..možno sa dá aj kratšie :) adresu presnú neviem našla som iba toto : www.jfmed.uniba.sk
pan d. - tes sa ze nevies :)
Milujza,
a vedela by si mi povedat adresu tej liecebne?Ja som nevedela,ze anorexia sa da liecit aj v Martine...A kazda liecba tsm trva 3 tyzdne,alebo tam mozes ist aj na kratsie?
Neviem, co je na jedeni tazke - ha, ha, ha.
pan d. - haha, keby to bolo take lahke, jedz pred spanim...
Milujza,tak tam chod. Odhodlaj sa a vyliec sa.
Jedz pred spanim a na beton priberies.
Mám 15 a neviem..doktorka povedala že sa tam liečia aj deti , a že je to normálna 3-týždňová liečba. Ja tam nechcem ísť,ale na druhej strane ak mi to má pomôcť tak tam proste ísť musím. Mala som 3 mesiace na domácu liečbu a nepribrala som nič. Takže ostala mi len táto možnosť a doktorka povedala že najbližšia e práve liečebňa v martine.
Ahoj,Milujza,
anorexia sa da liecit aj v Martine?Je tam nejaka liecebna?A kolko mas rokov? Nieje to nejaka liecebna alebo denny stacionar pre adolescentov do 18?
Ak citis ze to je potrebne,tak urcite chod. Nebola som tam sice,ale za pokus to stoji, bude to asi ako vsetky liecebne,cize prisny rezim a prisna kontrola.. zavisi teda od tvojej hmotnosti a psych.stavu. Ale ak len kus chces byt vonku z anorexie ,tak ti to pomoze,tam ta nakopnu ,dostanes sa na spravny smer..kolko mas rokov?