Liečebňa

pan d.

Ja som zazil v nemocnici, ze jeden chlapec utiekol s jednym dievcatom po rebriku. Chlapec skoncil na A-cku /neviem na ako dlho/ a dievca bolo nezvladnutelne, tak ju prepustili, mne povedala, ze jej diagnostikovali schizofreniu.

Milujza

Fruttia..presne preto tam chcem ísť , nájsť v sebe tú silu vyliečiť sa :)..A pán D keby bolo priberanie také ľahké že sa najem iba pred spaním tak by som už dávno bola za vodou ;)..Neviem či sú aj kratšie pobyty , ale doktorka povedala že väčšinou tam strávia tie 3 týždne..možno sa dá aj kratšie :) adresu presnú neviem našla som iba toto : www.jfmed.uniba.sk

Sandra333

Milujza,
a vedela by si mi povedat adresu tej liecebne?Ja som nevedela,ze anorexia sa da liecit aj v Martine...A kazda liecba tsm trva 3 tyzdne,alebo tam mozes ist aj na kratsie?

Milujza

Mám 15 a neviem..doktorka povedala že sa tam liečia aj deti , a že je to normálna 3-týždňová liečba. Ja tam nechcem ísť,ale na druhej strane ak mi to má pomôcť tak tam proste ísť musím. Mala som 3 mesiace na domácu liečbu a nepribrala som nič. Takže ostala mi len táto možnosť a doktorka povedala že najbližšia e práve liečebňa v martine.

Sandra333

Ahoj,Milujza,
anorexia sa da liecit aj v Martine?Je tam nejaka liecebna?A kolko mas rokov? Nieje to nejaka liecebna alebo denny stacionar pre adolescentov do 18?

[zruseny19]

Ak citis ze to je potrebne,tak urcite chod. Nebola som tam sice,ale za pokus to stoji, bude to asi ako vsetky liecebne,cize prisny rezim a prisna kontrola.. zavisi teda od tvojej hmotnosti a psych.stavu. Ale ak len kus chces byt vonku z anorexie ,tak ti to pomoze,tam ta nakopnu ,dostanes sa na spravny smer..kolko mas rokov?