Oranžové hlieny po antibiotikách

Príspevok v téme: Oranžové hlieny po antibiotikách
vikkkis

dobrý večer.
je to trochu nechutné a trochu smiešne, ale odkedy beriem ATB kvôli zápalu prínosových dutín- konkrétne Medoclav (6 dní)mám sekréty z nosa sýto žlté až oranžové.
všimla som si to keď po vysmrkaní zostala vreckovka nezvyčajne farebná :D.
najprv som myslela že to od krvi, lebo sa mi raz aj pustila po smrkaní.. ale "krvavé soplíky" vyzerajú inak a aj tie riadne hnisavé hlieny sú iné...
stretli ste sa s tým niekto?
nič ma nebolí, stav sa mi zlepšuje, len ma to prekvapilo..
a ospravedlňujem sa za nechutný opis ;)

Radka Dudáš

Dobry vecer..neuzivam ziadne lieky,zacalo ma pred par dnami trhat a bolet podpravym okom prave lice. Teraz sa mi objavil oranzovy sekret. Iba z pravej nosnej dierky. Suvisi to spolu?…co to moze byt?…poprosim,ak sa da,odpovedat cez email. Dakujem

RNG

Atb casto daju "zelenu" tj nepriamo podporia rozne kvasne a plesnove/mykozy infekcie. Viac najdes cez Google.sk pod rng infekcie
Tam je vysvetlene, co na to pracuje a preco ustne brane atb na to nie su ucinne, ba prave naopak znicenim probiotik nas oberu az o 70% imunitnych latok, co probiotika pre nas produkuju a tym nas proti mnohym infekciam oslabia.
Farebne hlieny su hlieny infikovane rozkladnymi kulturami, z ktorych su niektore pre nas nebezpecne, lebo ziju z hlienov a vyrabaju toxiny a drazdive zapalove latky.
Proti hlienom a ich uvolneniu a proti mnohym na atb neucinkujucim nakazam odporucam brat NAC(2 x 600 az 1200 mg) a entericke kapsdule, oreganoveho oleja, ako napr vyrobok firmy NOW foods, ktory obasahuje v kazdej kapsuli zarucene 100 mg carvacrolu, davka minimum 3 x 2 kapsule s jedlom.
No a samozrejme si co najsklor obnovit probioticku floru, brat 20 mg mikrovlaknin s litrom vody a nasadit kvalitne kyselinovo a tepelne odolne probiotika, co najviac roznych druhov.

thewoo

dobry den,
tiež mam akurat podobne problemi alebo teda sople oranžove a bral som takisto nejake antibiotika na uvolnenie dychacich ciest,tiež by som chcel vediet ci to je nieco nezvyčajne alebo je to normalka? dakujem vopred za odpoved alebo za radu :D