Čo odo mňa chce ?

Príspevok v téme: Čo odo mňa chce ?
Zmatená666

Ahojte , mala som priateľa s ktorým sme si síce rozumeli , no mali sme príliš iné názory na život a na to ,čo chceme , tak to nevyšli . Veľa sme sa hádali , no nakoniec sme sa rozišli v dobrom . Dohodli sme sa na tvz. otvorenom vzťahu , že keď proste budeme sa chcieť stretnúť , stretneme sa .
Potom som zistila , že mal inú počas nášho vzťahu ( hlúpy facebook ) , no nakoniec mi bolo povedané ., že nie , ale viedlo to k hádke ,tak som ukončila aj ten otvorený vzťah , že nebudem jeho bočná pri priateĹke ( teda neveim či s ňou bol , je alebo nie je ) .
Opať sme si však k sebe našli cestu a písali si . Pred pár dňami som mala zlý deň , potrebovala som vypnúť , tak som mu napísala , či má čas . Povedal ,že áno , ale nakoniec to padlo , pretože povedal , že chce sex a nielen niečo bočne ( predtým som sex odmietala , mám svoje dovody) . Povedal ,že aj vzťah padol pretože chce sex a ja nie ...
Tak som mu povedala , že končím a neprídem .

Ale stále mi píše , provokuje s tým ,že ma chce , že by bol rád so mnou , ale že chce aj sex . Povedala som mu ,že nechcem niečo také .Proste že žiadny vzťah ale že občas ma pretiahne .. Mal veľa dievčat , ja som jediná ,ktorá ho odmietla .

Stále mi však motá hlavu a ja nechápem prečo . Veď vie ,že sex nebude , vzťah on nechce ... čo si dokazuje ? Može len chcieť dosiahnuť to ,že ma dostane ? ...

Zmatená666

Caribbo - čo sa vzťahov týka , som opatrná . Som romantička , no viem ,čo chcem a nenechám sa oblbnúť ...
Ja potrebujem vzťah , kde viem ,že ten človek chce byť so mnou a váži si ma . Nikdy som nebola na tie pubertálne vzťahy . A po tejto skúsenosti chcem byť na dosť dlhý čas nezadaná , pretože posledné dva vzťahy šli takmer po sebe ...

Cariboo

Zmatena666, za poslednu vetu tlieskam. Konecne daka normalna baba co si nenecha tlacit kaleraby do hlavy. Len aby to tak ostalo.

Zmatená666

Ďakujem za príspevky .
Niektorých vyvediem z omylu , sex nebol ani počas vzťahu , pretože sme spolu boli len 2 mesiace a vždy sa niečo dialo , prečo som často pochybovala . Pre mňa by to bolo prvýkrát , preto som to nechcela unáhliť a chcela som počkať kým si budem istá , že to chcem s ním a že ten vzťah ma fakt robí šťastnou .
Áno , viem čo chcem vo vzťahu ...

Vebe - súhlasím , v tomto je net na nič . Už som ho vymazala odvšadial a dúfam ,že sa už nebude ozývať .

Hm , takže budem asi jediná ,ktorá mu odolá a nebude ,, trofejou ,, . Na to určite nie je zvyknutý , povedal ,že vždy mal dievča ktoré chcel . Je na ňom niečo , čo ženu omotá , niečo záhadné , tajomné ... Priznám sa ,aj ja som mala čo robiť ,keď som ešte bola s ním a boli sme sami . Tenteraz však vyhral rozum nad túžbou .

vebe

Tak toto, co si opisala poukazuje na niektore odvratene stranky celeho facebooku, internetu ci mobilov a sms-siek. Ten vztah je o nicom, k nicomu nevedie a nema zmysel investovat don cas a energiu. Treba to uzavriet a byt otvorena pre nejaky novy zmysluplny vztah. Keby nebol mobil ci internet, proste by ste to skoncili a nemal by ti kam vypisovat a svojim sposobom otravovat. Iste ked napise, zacnes premyslat, spekulovat, vsetko to co si napisala, vrtas sa v tom a uz sama nevies co s tym. Najlepsie by bolo, keby ti uz nikam nepisal a keby ste to cele uzavreli.

orol

Je to zrejme povrchný, ľahkomyseľný darebák idúci len za sexom, ale nie povinnosťami ( vzťahom atď... ) Zrejme ochutnal u Teba šťavnaté ovocie a zachutilo mu...

Jerry

No neviem či sa dá teraz hovoriť o skalpe/trofeji,kedže spolu chodili a spávali.Proste asi teraz nemá žiadnu.no potrebuje súložiť a nemá s kým:).

sjuzn74

Tiez sa mi to stalo. Posli ho do prdele. Chlapec neni zvyknuty na to, ze ho zena odmieta. Ako napisal kabel, chce dalsiu trofej aby si nieco dokazal. Ked ta nedostane, bude to prenho priucka a tebe ostane ciste svedomie a dobry pocit. Takyto chlap ti za to nestoji ;) Mam pocit, ze vies, co chces v zivote dosiahnut a ako ma vztah vyzerat... Nestracaj cas a neplytvaj energiou