cavte baby... mam taky problem, stale po menstruacii mam zapachajuci taky hnedy vytok... uz som s tym bola pred mesiacom na gynde, a dala mi antibitoika liecila som sa 2tyzdne... a teraz zase???? nechapem trapi ma to strasne
Po menstruacii mam stale divny vytok
Suhlasim-nasadit ATB kvoli hnedemu vytoku po menstruacii bez sterov a kultivacie je divna taktika. Spinenie je normalne. Poziadaj o stery a ak tam nic nebude, tak je to OK.
tak to je chyba. Ja by som trvala na steroch. Predsa ak nemam bakterialny zapal, tak nebudem brat antibiotika. Presne toto na istych lekaroch neznasam. Predpisu lieky bez poriadneho vysetrenia, nevysvetlia nic, robia na pacientovi pokusy. Spinenie sa nema preco liecit, nie je to choroba. Kazda zena je ina. Niektore maju spinenie (vytok s primesou krvi) aj pocas ovulacie. Moj lekar mi to aspon vysvetlil a povedal, ze nejde o nic patologicke. Proste moje telo takto funguje. Ach, ach.... urcite nabuduce trvaj na steroch alebo aspon poriadnom vysvetleni, preco mas brat lieky.
no este predtym som bola u gynekologicky pozrela nerobila mi ziadne stery..pozrela sa tam jej ukazala kamera ze daco je zle... zmiesany vytok... dala mmi antibiotika.. ale pojdem teraz do teplej vody nech posedim vo vani zeby tam bolo cisto umyjem sa tam oplachnem ... a uvidim ... :) dufam ze sa mi to nevratlo spet lebo 2 tyzdne som brala lieky vaginalne+ na zapitie
hnedy vytok znamena primes krvi - tesne po menstruacii je to predsa normalne. Krv zapacha, ked sa rozklada. To, co mas, sa vola spinenie. ja to mam po menstruacii stale, par dni. Vnutro sa predsa musi nejako vycistit. Na zaklade akeho vysetrenia ti dal lekar antibiotika? robil ti stery?